Ny sort mand dræbt af hvidt politi i USA

0 396

Ny sort mand dræbt af hvidt politi i USA 

 

Efter Floyd er det Brooks, der går i panden. Allerede George Floyd-affæren, der langt fra er færdig, endnu en ny.

Dette er Rayshard Brooks, 27, der blev skudt ihjel sidste fredag ​​af en politibetjent i Atlanta, USA.

Ifølge Ici.fr, Rayshard Brooks, blev dræbt natten til fredag ​​til lørdag i Atlanta, mens han var på flugt fra en polititjek. Mens politirapporten sagde om denne sorte mand, at han havde vendt sig rundt for at skyde med den elektriske pulspistol, som han lige havde stjålet fra politiet.

Videoovervågningskameraerne viser tydeligt, at ryggen blev vendt, da han blev skudt dødbringende. Den medicinske undersøger har under alle omstændigheder angivet, at de handlinger, der førte til Rayshard Brooks 'død, var kvalificeret som mord.

Faktisk var den unge mand beruset i søvn i sin bil, parkeret foran en fastfood, da en gruppe politifolk kom til ham. Ifølge vidnesbyrd var det ejere af fastfood, der ringede til politiet, da Rayshard Brooks blev parkeret kunne kunderne på restauranten ikke komme ud af deres køretøj.

Det skal bemærkes, at Rayshard Brooks var far til fire børn, og en af ​​hans døtre var lige fyldt 8 denne fredag, lige før hans død.

Efter mordet bebudede borgmesteren i Atlanta afskedigelse af den politibetjent, der begik mordet, og politichefen trak sig. En handling, der ikke retfærdiggør, hvad der sker i USA på disse mennesker som dem.

Denne artikel optrådte først på: https://afriqueshowbiz.com/etats-unis-nouveau-deces-dun-homme-noir-par-un-policier-blanc/

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.