Uadverteret salg sparer dig 20%, når du køber to Kindles eller Kindle Paperwhites - BGR

0 0

 • Der er masser af måder at videregive tiden på, mens de bliver beskyttet på grund af det nye coronavirus-udbrud, men nogle er bestemt mere produktive end andre.
 • Læsning af bøger om en ny Kindle eller Kindle Paperwhite er en fantastisk måde at forbedre dig selv og forblive optaget uden at skulle gå ud og sætte dig selv eller andre i fare.
 • Begge Amazons mest solgte Kindle eBook-læsere er i øjeblikket noteret til deres fulde priser, men der er et lidt kendt salg, som Amazon ikke reklamerer for, så du sparer 20%, når du køber to Kindles.
 • Besøg BGRs hjemmeside for flere historier.

Gå over til Amazons websted lige nu, og du finder masser af Amazon-enheder til salg til dybe rabatter. Der er en fantastisk skjult salg på Fire TV Stick 4K, det den mest utrolige Fire HD 8 Tablet-deal, vi nogensinde har set er tilgængelig lige nu og praktisk talt alle Echo smart højttaler Amazon fremstiller nedsættes i dag. To enheder, du ikke finder på salg lige nu, er Kindle og Kindle Paperwhite, hvilket dog er en virkelig skam.

Mange mennesker er i stand til at arbejde hjemmefra eller tage klasser hjemmefra, men utallige flere er det ikke. Og selvom du har masser af at holde dig travlt i løbet af dagen, er der stadig stadig mere tid til at dræbe, da vi husker på plads i et forsøg på at bremse spredningen af ​​den nye coronavirus.

Læsning er virkelig en fantastisk måde at videregive tiden på, mens den stadig er produktiv, og der er et ikke-reklameret salg lige nu på Amazon, der sparer nogle penge, hvis du og en anden i din familie er på udkig efter en ny e-bog-læser. Køb to KindleTo Kindle Paperwhite e-bog-læsere, eller en af ​​hver, og du sparer 20% på dit køb! Disse besparelser tilføjes hurtigt, men dette er en tidsbegrænset aftale, der kun eksisterer i endnu et par uger, så sørg for at du ikke går glip af.

Her er betingelserne og betingelserne for Amazon-salget med begrænset tid:

 • Tilbuddet udløber kl. 9:00 (PT) den 3. maj 2020.
 • Tilbuddet gælder kun for produkter, der sælges af Amazon.com eller Amazon Digital Services LLC (se efter "solgt af Amazon.com" eller "solgt af Amazon Digital Services LLC" på produktdetaljer-siden). Produkter, der sælges af tredjepartssælgere eller andre Amazon-enheder, kvalificerer sig ikke til dette tilbud, selvom "opfyldt af Amazon.com" eller "Prime Eligible".
 • Køb to af følgende enheder: Kindle, Kindle Paperwhite eller Kindle Kids Edition og modtag 20% ​​rabat på dit samlede købsbeløb før skatter og afgifter. Tilbuddet gælder ikke for Kindle Oasis. Hvis du køber mere end to enheder, gælder rabatten for de to billigste Kindle-enheder i din indkøbsvogn.
 • Tilbuddet er ikke tilgængeligt på Amazon Business-konti.
 • Tilbuddet gælder ikke for digitalt indhold.
 • Tilbyde godt, mens varerne varer.
 • Forsendelsesomkostninger og skatter kan være gældende for den fulde værdi af nedsatte og gratis reklameartikler.
 • Varer skal købes i en enkelt ordre og sendes med samme hastighed til en enkelt adresse.
 • Amazon forbeholder sig retten til når som helst at ændre eller annullere tilbuddet.
 • Tilbuddet kan ikke overdrages og kan muligvis ikke videresælges.
 • Tilbudsrabatten fordeles proportionalt mellem alle salgsfremmende poster i din ordre.
 • Hvis nogle af de produkter eller indhold, der er relateret til dette tilbud, returneres, svarer din refusion til det beløb, du har betalt for produktet eller indholdet, med forbehold af gældende refusionspolitikker.
 • Hvis du overtræder nogen af ​​disse betingelser, vil tilbuddet være ugyldigt.
 • Medmindre et Amazon-gavekort er den angivne fordel ved promoveringen, er reklamekoder (inklusive dem, der er placeret direkte på konti) muligvis ikke indløst til Amazon-gavekort.

Flere af dagens bedste tilbud


Følge @BGRDeals på Twitter for at holde trit med de nyeste og bedste tilbud, vi finder på nettet. Priser kan ændres uden varsel og eventuelle kuponer nævnt ovenfor kan være tilgængelige i begrænset omfang. BGR kan modtage en provision på ordrer, der er placeret gennem denne artikel, og detailhandleren kan modtage visse revisible data til regnskabsmæssige formål.

Denne artikel opstod først (på engelsk) den BGR

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.