AstraZeneca kan bestræbe kræftpipelineindsatsen

0 1

I sin indtjening i fjerde kvartal tidligt fredag ​​morgen har UK-baserede Big Pharma AstraZeneca skåret to eksperimentelle medier på et tidligt stadium.

to aksede stoffer (PDF) er begge rettet mod kræftmål: Det første er MEDI7247, et anti-ASCT2 antistof-medikamentkonjugat og en oleclumab plus AZD4635 CD73 og A2A-hæmmer combo.

MEDI7247 blev rettet mod både fast kræft og blodcancer og virker ved at binde til ASCT2, hvilket i sidste ende forårsager celledød. Lægemidlet havde været i fase 1-test hos patienter med udvalgt recidiv / refraktær hæmatologisk malignitet inklusive akut myelooid leukæmi, multipelt myelom og diffus stor B-celle lymfom.

GRATIS DAGLIG NYHEDSBREV

Kan du lide denne historie? Abonner på FierceBiotech!

Biopharma er en hurtigt voksende verden, hvor der kommer store ideer hver dag. Vores abonnenter er afhængige af FierceBiotech som deres must-read kilde til de seneste nyheder, analyser og data i verden inden for biotek og pharma R&D. Tilmeld dig i dag for at få biotek-nyheder og opdateringer leveret til din indbakke og læse mens du er på farten.

I fase 1 var også oleclumab i kombination med AZD4635 målrettet patienter med ikke-småcellet lungecancer med en EGFR-mutation.

Selvom meget af dets rørledningsløfte findes i allerede godkendte medikamenter, var der nogle eksperimentelle højdepunkter, der flyttede ind i midterste test, herunder to mod kræft: selektiv østrogenreceptor nedbrydes AZD9833 for ER-positiv brystkræft og PD-1 / CTLA-4 bispecifik mAb MEDI5752 til faste tumorer.

Der er også AstraZenecass GLP-1 / glucagon dobbelt agonist cotadutid for ikke-alkoholisk steatohepatitis og dets IL-33 mAb MEDI3506 til diabetisk nyresygdom og atopisk dermatitis, der har gjort det forbi de første kliniske forhindringer.

Denne artikel opstod først på https://www.fiercebiotech.com/biotech/astrazeneca-cans-cancer-pipeline-efforts

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.