Vi har dårlige nyheder, hvis du ser frem til 'Guardians of the Galaxy Vol. 3 '- BGR

0 263

Den tredje rate af Guardians of the Galaxy trilogien er let en af ​​de mest forventede MCU-film, men vi venter en lang ventetid, før den endelig kommer. For et par dage siden sagde et rygte, at filmen kunne frigives i teatre den 17. februar 2023, hvilket ville gøre det til en MCU-fase 5. Film. Marvel har indspillet otte filmdatoer for 2022-2023 med fire film beregnet til at blive vist hvert år. Af disse er kun den anden titel i 2022 blevet bekræftet, og det er den Sort panter 2.

Denne lanceringstid er perfekt logisk for kronologien til MCU. Lad os ikke glemme, at vi er i 2023 i slutningen af Afslutningen af ​​spilletog Galaxy-asgardierne forlader Jorden på jagt efter Gamora. Så det ville være logisk at se Marvel lancere Vol 3 tættere på 2023.

Den anden, mere praktiske årsag til, at Guardians 3 ikke kan ramme teatre før end dette er James Gunns nuværende engagementer. Efter at have været afskediget af Disney gik Gunn til Warner for at lave en ny Selvmord Squad film der måske ikke er virkelig forfærdelig som den første. Han blev derefter øvet til at regissere den tredje film af værger franchise, men det vil ikke ske, før den nye er færdig Selvmord Squad.

Instruktøren bekræftede på Instagram, at han "ikke vil begynde at optage (Guardians 3) i cirka et år", som vist i følgende skærmbillede, via Tegneserier:

Billedkilde: Instagram via ComicBook

Hvis det er for tidligt at spekulere i om plotet om 3 Guardians, det vil vi fortælle dig Thor 4 er den sidste film i fase 4, og sidste gang, vi så Thor, var han sammen med vogterne og udfordrede på en underholdende måde Star-lords ledelse. derfor Thor 4 kunne give os et glimt af, hvad Thor har gjort siden Afslutningen af ​​spillet, og kan give spor til Guardians 'næste film.

Tidligere denne måned besvarede Gunn også et spørgsmål på Instagram, via Digital spion, om potentielle scriptændringer, der skal komme 3 Guardians après Afslutningen af ​​spillet:

Scriptet ændres, fordi mine manuskripter altid ændres, indtil jeg trækker dem ud. Men det ændrer sig ikke efter noget fra Afslutningen af ​​spillet, fordi jeg allerede vidste, hvad der var i dette script, før jeg skrev 3 Guardians.

Med filmoptagelse, der skulle begynde i slutningen af ​​2020 eller begyndelsen af ​​2021, kunne Marvel have afsluttet filmen i tide til fase 5. Vi planlægger næsten to år til hovedfotografering, coverversioner og postproduktion, hvis dette februar 2023 er datoen lanceringen slutter.

Når vi nærmer os slutningen af ​​2021, når fase 4 skulle ende, lærer vi helt sikkert den officielle Marvel-frigørelsesplan for 2022 og 2023.

Billedkilde: Marvel Studios

Denne artikel opstod først (på engelsk) den BGR

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.