Reem Kherici annoncerer at have født sit første barn og ...

Pink notesbog! Gennem en Instagram fælles publikation på mandag 24 juni, skuespillerinden Reem Kherici meddelte at have født sit første barn. "Åh nej, jeg vil aldrig skrive et billede af mig gravid, det er for intimt ..." Og skære, ikke at være gravid, at have elsket dette øjeblik af livet ... ", skrev hun i skildring af et smukt billede af sin gravide, før hun afslørede at hun havde fødte flere dage siden.

"Siden nogle få dage siger jeg" Åh nej, jeg vil aldrig skrive et billede af min søn, det er for intimt ... "Hvor lang tid holder jeg?" spøgende Reemheric før han spørger sine fans om rådgivning: "I mellemtiden balancere dine gode planer, så han sover, at han spiser, og at han forandrer sine bleer af sig selv!" I kommentarer modtog den unge mor mange lykønskende meddelelser. Reemheric afslørede sin graviditet i februar sidste år, mens hun gik i premiereens røde løber af filmen Nicky Larson og Cupid's ParfumeInstrueret af Philippe Lacheau.

På det tidspunkt Reem Kherici havde en smuk rød burgundy tunika, der matchede et dejligt par moccasiner. Muligheden for hende at afsløre hendes baby bumpende frem for fotografer. Meget diskret om hendes private liv, skuespilleren ønskede ikke at afsløre identiteten af ​​sin søns lykkelige far. I begyndelsen af ​​2000 årene Reem Kherici gik ud med komikeren Philippe Lacheau. Fra 2010 til 2014 delte skuespilleren også livet af Stéphane Rousseau.

Gå ikke glip af nogen artikel fra Closermag.fr ved at modtage en advarsel direkte via Messenger

Denne artikel opstod først på https://www.closermag.fr/people/reem-kherici-annonce-avoir-accouche-de-son-premier-enfant-et-devoile-le-sexe-de-987813