Derfor er 1er June 2008 nu synonymt med den største katastrofe i musikhistorien


Abonnenter

CVD


offentliggjort

Torsdag 13 juni 2019 til 17h48

- Opdateret

Fredag ​​14 juni 2019 til 12h06

Musik / Festivaler


New York Times hævder, at Universal i ti år har skjult omfanget af katastrofen forårsaget af ilden i et af sine lagre i Hollywood. Disse er hele dele af musikhistorien, der ville være blevet ødelagt for evigt.

Siden denne uge, den 1er juni 2008 står for største katastrofe i historien for musikindustrien og ingen vidste. Dette er New York Times Magazine, der siger det i anledning af offentliggørelsen af ​​en lang undersøgelse, der er som en bombe. Ifølge avisen, i over ti år, har Universal skjult en katastrofe uden sidestykke: forsvinden halv million sange, røg i dele i et lager brand i personale placeret i Hollywood.

Louis Armstrong og de andre gik op i røg

Hvis katastrofen var kendt for alle, var det ikke kendt, hvad der var forsvundet i ilden. I første omgang (...)

Denne artikel opstod først på https://www.lalibre.be/culture/musique/voici-pourquoi-le-1er-juin-2008-est-desormais-synonyme-de-plus-grand-desastre-de-l-histoire-de-la-musique-5d0270529978e277963e86e3