VIDEO. Line Papin, dårligt

Alle er ikke super komfortable, når det kommer til at fremkalde deres privatliv. Line Papin gav bevis, torsdag 13 juni, på plateauet af C til dig. Gæstens show, romanforfatteren af ​​23 år, i et forhold med Marc Lavoine, havde problemer med at fremkalde sit forhold til sangerinden. Hun tilstod stadig at have huller i hans følgeskabs karriere siden 2016: "Jeg finder det dejligt at opdage kunstneren på den ene side og manden på den anden side".

Også på dagsordenen for denne zapping Closer of Friday 14 juni: en kandidat af z'amours der ikke tøvede med at bære en matchende kjole til sin motorcykel til hans bryllup; Paul, mester i 12 middags skudsom aldrig ophører med at forundre os ved hans intelligens en kandidat fra Alle ønsker at tage hans plads fobske geiter efter et uheld med dette dyr og Tyla og Jonathan, of Øen fristelsen, der beslutter at adskille.

Gå ikke glip af nogen artikel fra Closermag.fr ved at modtage en advarsel direkte via Messenger

Denne artikel opstod først på https://www.closermag.fr/people/video-line-papin-mal-a-l-aise-quand-elle-evoque-sa-relation-avec-marc-lavoine-982265