[VIDEO] Når man når en kræft, er de ti buds sanger Daniel Levi bedre

mest
Stjerne af de ti buds musikalske musik i 2000-årene, sanger Daniel Levi lider af tyktarmskræft. Hospitaliseret to måneder, han er bedre i dag.

"Det vil være os i morgen, det bliver os, vejen ..." I begyndelsen af ​​2000 var sangen "lysten til at elske" en stor succes som den musikalske komedie ti bud. For Daniel Levi, som inkarnerer Moses, er det indvielsen.

Mere diskret de seneste år, sångeren, der nu er i alderen 57 år, afslørede på radioen i april i år lider af tyktarmskræft. "Jeg havde tyktarmskræft. Kemoen var så effektiv, at tumoren ikke ønskede at stoppe uden at hænge tyktarmen og lavede en okklusion (...) I disse tilfælde er det nødvendigt at operere hurtigt, men på en fyr, der er kemo er kompliceret ". Daniel Levi tilstod da at have levet en ægte prøvelse: "Jeg gik ikke, jeg kunne ikke trække vejret, jeg kunne ikke spise, jeg var så perfekt, at mine muskler havde smeltet".

Heldigvis er Daniel Levi i dag bedre. Gæst af Faustine Bollaert's program "Ça commend aujourd'hui" på France 2, meddelte Daniel Lévi at han var helbredt. "Det er en test, jeg går igennem (...) Jeg er glad for at være tilbage i aktion, i livet, i lyset. Jeg tror, ​​livet er vidunderligt. Jeg er som en nyfødt, som er genfødt til livet. "

Daniel Lévi udgav i marts en bedst af titlen "50 and some". Han var på Olympia i Paris i juni 6 for at synge på scenen sangene i dette album.

Denne artikel opstod først på https://www.ladepeche.fr/2019/06/14/atteint-dun-cancer-le-chanteur-des-dix-commandements-daniel-levi-va-mieux,8257260.php