Victoria Oil & Gass produktion hentede sig i Kamerun, takket være genoptagelsen af ​​gasleverancer til Eneo


(Invester i Cameroun) - Efter nogle skuffende præstationer registreret sidste år (ved 3e Særligt 2018-kvartalet), Gaz du Cameroun (GDC), et kameramerisk datterselskab af Victoria Oil & Gas (VOG), så sin produktion i begyndelsen af ​​året 2019.

Nogle gode kilder til information trukket viser, at den gennemsnitlige produktion på Logbaba gasfelt drives af GDC i januar 19 2019 var 8,5 millioner kubikfod per dag (MMSCFD). Produktion op med 51% i forhold til 4e 2018 kvartalet. Ifølge VOG, en rekord 12,96 MMSCFD var nået selv 18 af januar.

"Denne stigning var sekundært at genoptage 22 2018 december takket være en kontrakt for en periode på 3 års gasforsyninger til Eneo elektriker, hvis forbrug niveauer er fordoblet i Logbaba. Ifølge GDC, Eneo gasforbrug den er højere end det niveau, tage eller betale [mekanisme, hvorved sælgers garantier levering af en mængde gas og køber til at betale den pris, det får leveret eller ej ] af 4,88 mmscfd; som gør det muligt at producere 30 MW af elektricitet"Vi lærer fra autoriserede kilder.

Ved 4e 2018 kvartalet steg GDC-salget med 14% i 3e-kvartalet til 403,8 mmscf. Gasproduktionen steg med 20% i perioden til 4,45 mmscf. I løbet af året var den gennemsnitlige daglige gasproduktionshastighed 3,75 mmscfd. Salget nåede 1 410 mmscf.

SA

LÆS MER HER