Fox News-præsentant løj om indvandrere i offentlig session med Julian Castro


Melissa Joskow / Media Matters

På plenarmødet af Fox News med den demokratiske kandidat 2020, Julian Castro, co-moderator Martha MacCallum fejlagtigt hævdede, at 90% af indvandrerne tilbageholdt og frigivet "aldrig møder op til deres domstol dato. "Kommentaren MacCallum ekkoer en statistik også brugt af Tom Homan, en bidragyder til Fox, præsidenten Donald Trump nylig navngivet sin grænse zar.

I maj 10 udgave af Fox News America's Newsroom Homan henviste til kongresens vidnesbyrd om, at den fungerende direktør for CIE, Nathalie Asher, havde erklæret for to dage siden at kommentere det "Næsten ni ud af ti" undokumenterede familier eller asylansøgere "går ikke til retten" for deres høringer. . Imidlertid var denne figur kun relateret til et pilotprogram for Trump administrationen, der blev lanceret sent 2018 for at fremskynde behandlingen af ​​asylansøgninger. Tværtimod, ifølge Asers vidnesbyrd det traditionelle program for disse familier "sikrer, at dets godkendte deltagere kommer til specifikke høringer" - 27,4% er kun familier, der ikke kommer op under retsmødet. Mange undersøgelser har også vist, at mere end 90% af asylansøgere, der tilhører flere kategorier, faktisk optræder for deres høringer.

Indtil Homan slutter sig til Trump administrationen, som meddelt af præsidenten . ] i et interview med Fox & Friends Juni 14 - han er en bidragyder til Fox News, en del af "opinion" divisionen, som ifølge ledere er adskilt fra "nyheder" divisionen. Men MacCallum, en "nyheds" -præsentant for Fox, gentog det samme selv falsk erklæring under den offentlige møde, at bemærke, at 90% af mennesker tilbageholdt ved grænsen "aldrig dukke op i retten, efter at de blev anholdt og løsladt. "Castro sagde, at han ønskede at" udfordring "figuren og henvist til familievirksomheden management program af Obama æra, som omfattede en" tilbagevenden på over 98% "for indvandrere retsforfølgende. MacCallum svarede: "Der ser ikke ud til at være nogen, du ikke ønsker at indtaste. Jeg mener, er der nogen, du ikke ønsker at komme ind? "

med tidligere De demokratiske offentlige møder i Fox News, Fox & Friends Hurtigt brugte udseendet af Castro til at angribe ham som en radikal venstrefløj, denne gang på indvandring. Hans medvært Brian Kilmeade, fordømte udkastet Castro for, hvad han kaldte de "store åbne grænser" og hånede ham for "gå tilbage i tiden, indtil 1929" hævde, at stater USA har traditionelt ikke kriminaliseret personer, der ulovligt krydsede grænsen, men behandlede sådanne handlinger. som borgerlige overtrædelser. Og den film, der finder sted, mens showet samler hele showet, konsekvent skære sætningen i halve, benægte det offentliggøre sine politiske forklaringer og lade animatorer til at nedrive venstre for karikatur.

Fox bruger sine demokratiske byhuse til at angribe liberalerne og . ] opretholder netværket økonomisk midt i en kontrovers om hans prime-time lineup argumenterer farlige konspirationsteorier et skamløse hvid overherredømme . En demokratisk rådhus præsenterer et falskt emne for indvandrerkonversation den falske fiktive indvandringsofficer for [Fox News] - hvem er også en tidligere Trump grænsemand, og måske tilbage - skal være et rødt flag for alle ikke-indvandrere. - Conservative overvejer at vises på netværket.

Denne artikel opstod først på https://www.mediamatters.org/blog/2019/06/14/fox-news-anchor-lied-about-immigrants-during-town-hall-julian-castro/223934