Kun to fravær registreret på 5 juni på 287 385 kandidater til BEPC 2018-2019 i Kamerun (regering)


(Invester i Cameroun) - «Under 5 2019-arrangementerne blev der registreret to fravær i hele det nationale område på 287 385-registrerede kandidater". Dixit Nalova Lyonga (foto), minister for sekundær uddannelse (Minesec), i en 13 juni 2019 pressemeddelelse.

Udgangen medlem af regeringen følger en kontrovers opstod i Cameroun på 5 juni måned. Den dag, har nogle medier præsenterede kandidater i Patent ende af universitetsstudier (BEPC) rapportering have forpasset nogle begivenheder af revisionen på grund af vage omkring datoen for afslutningen på ramadanen. Ifølge disse studerende kunne de ikke komponere fordi de troede på en ferie. Hvilket er den sædvanlige, når denne muslimske festival fejres i Kamerun.

Men i modsætning til medier, den MINESEC sikrer, at hans ministerium kunne tælle kun to fravær, gennem daglige fremmøde lister over kandidaterne i eksamen centre, kombineret med listen genereres gennem elektronisk betaling af afprøvningsgebyrerne. "Disse fravær kan henføres til den dårlige vurdering af disse kandidater på datoen for afslutningen af ​​Ramadan, som fastsættes af de kompetente religiøse myndigheder."Men indrømmer Nalova Lyonga.

SA

LÆS MER HER