#Session_Juin2019: MEP'er kalder for nærhedsdialog

I modsætning til sikkerhedskrisen i nordvest og sydvest viser nogle folkevalgte mennesker individuelle møder, uddannelsesforedrag og konferencer endog internationalt, således at alle sociale grupper udtrykker deres mening.

Aboubakar Ibrahima (Faro og Deo)

Vi kan forestille os flere former for dialog, selvom vi ikke ofte ved, hvem vi skal snakke med. Det er som en hydra med mange hoveder. Jeg tror, ​​at konturerne og formen for denne dialog fortsat er fastlagt. På en eller anden måde er denne dialog allerede begyndt med den nylige tur til premierministeren i de nordvestlige og sydlige regioner. For mig kan vi fortsætte ved individuelle møder, internationale konferencer eller trepartsmedlemmer. Det er op til statschefen Paul Biya at definere den bedste måde at organisere denne dialog på.

Paul Danata (Kadey North East)

Dialogen må ikke være uden et fundament uden grundlag. I dag skal vi løse problemet på alle niveauer, involvere alle aktører at etablere en regel. At beslutte om en dialog uden overvejelse, fører til intet høring om fordelene. Det er rigtigt, at nogle mennesker vil have os til at gå meget hurtigt, men det ville være bedre at gå langsomt for at gå sikkert.

interview med @ Dieudonné Zra

Denne artikel opstod først på http://www.crtv.cm/2019/06/session_juin2019-les-deputes-appellent-au-dialogue-de-proximite/