Samsung forestiller en smartphone med en roll-up skærm

Dagens foldende smartphones er bare et glimt ind i fremtiden. Samsung har indgivet et patent, der beskriver en smartphone med en roll-up skærm. Et perfekt design til at tilbyde et stort displayområde.

Dette er November 28 2018 det Samsung indleveret patentet om en "elektronisk indretning omfattende en fleksibel skærm med et ekspanderbart displayområde"Fra World Intellectual Property Office. Den overgår kun i dag.

Samsung forestiller en smartphone med en roll-up skærm

I dokumentet er der beskrevet en smartphone udstyret med en fleksibel skærm, der strækkes i hele sin højde. I sit mest kompakte format ville man sværge en klassisk smartphone. Men ... træk den øverste kant og skærmen vil udfolde sig. Et koncept, der i en vis grad minder om skyde telefoner, der afslørede deres fysiske tastatur ved at glide skærmen op.

Hvem kommer til at gemme sig under den synlige overflade

Med en sådan formfaktor kan Samsung tilbyde en kompakt smartphone, der er let at håndtere, samtidig med at den har en meget stor skærmstørrelse, hvis det er nødvendigt. Dette er et meget vigtigt aspekt. I dag er smartphones under 5 inches næsten forsvundet, phablets, med diagonaler på næsten 7 inches multipliceres.

Trimming på kanterne er ikke længere nok, de er næsten helt forsvundet. Derfor kan foldbare skærme af Galaxy Fold, FlexPai eller Huawei Mate X. En løsning til at tilbyde en smartphone med kompakte målinger, men en skærm så stor som en tablet.

Ifølge Samsungs patent, ved at strække skærmen, kunne brugeren tjene 60% yderligere displayområde. Perfekt til at se film eller serier, læse en lang tekst, spille osv. Resten af ​​tiden bliver skærmen klogt såret under den synlige overflade. Vil en dag se en smartphone af denne art markedsført? At følge!

Denne artikel opstod først på https://www.begeek.fr/samsung-imagine-un-smartphone-avec-un-ecran-enroulable-319383