Rose Hanbury, den formodede elskerinde til prins William, blev ramt af rygter om

Hvis navnet på Rose Hanbury var stadig ukendt for nogle måneder siden, er den unge kvinde nu i centrum for den britiske presse. Og med god grund den tidligere model af 35 år er mistænkt for at have en intim affære med prins William, sidste sommer. Selvom en god ven med hende i fortiden, ville Kate Middleton have besluttede at skære broerne absolut.

Rose Hanbury var da holdt sig væk fra den britiske kongelige familie, indtil dets sidste tilbagefald på scenens forside, på statsbanketten organiseret til ære for Donald Trump, Mandag 3 sidste juni. En genopståelse, der har til følge en bombe, især siden den unge kvinde helt sikkert har ledsaget sin mand britiske aristokraten David Cholmondeley, men uden en vielsesringfinger ... Si rygter om utroskab er ikke baseret på nogetdet forhindrer det ikke korridor lyde især såret Kate Middleton, som en slægtning til den britiske kongelige familie betroet os ugentligt.

Og Rose Hanbury er heller ikke udeladt. Ifølge en kilde tæt på den sidstnævnte, der betroede Sol, ville den tidligere supermodel i øjeblikket opleve en særlig prøvetid: "Det er en meget, meget vanskelig tid for Rose og hun fandt det ikke let at vide, at hun er genstand for rygter simpelthen fordi hun er en langvarig ven af ​​hertugen og hertuginden af ​​Cambridge ", vi lærer.

Ifølge Solen er forholdet mellem Rose Hanbury og Marquis de Cholmondeley - som har været gift i ti år - ville ikke se godt ud i nogen tid. Og med god grund ville Rose Hanbury leve dårligt den mandlige rejse i udlandet. Som en vigtig investor i filmprojekter, rejser han regelmæssigt til Paris, hvor han har en cirkel af meget tætte venner. I mellemtiden er familien til familien ville være alene med deres tre børn, i deres Norfolk herregård. "Rose forbliver stille her i Norfolk. Hun er en dejlig kvinde, og David er ofte miles væk, i Paris eller London ", siger solen.

Gå ikke glip af nogen artikel fra Closermag.fr ved at modtage en advarsel direkte via Messenger

Denne artikel opstod først på https://www.closermag.fr/royautes/rose-hanbury-la-maitresse-supposee-du-prince-william-blessee-par-les-rumeurs-d-i-982200