Fire mantraer til succes for Jeff Bezos - Lyt til verden

1 / 5

Lyt til den rigeste mand i verden

Amazon CEO Jeff Bezos er den rigeste mand i verden og for nylig på en konference gav han nogle tips og tricks til succes. Bezos talte på martskonferencen i Las Vegas. Han blev bedt om enkle forretningsrådgivning. Ifølge en rapport fra Fast Company, her er hvad Bezos havde at sige om nogle ting:

Agenturer

Bring en passion for erhvervslivet

2 / 5

Bring en passion for erhvervslivet

Bezos sagde: "Du vil konkurrere med dem, der er lidenskabelige ... Du skal være missionær, ikke en lejesoldat. Og paradoksalt nok slutter missionærerne at tjene flere penge. "

Agenturer

Hele tiden at tage risici

3 / 5

Hele tiden at tage risici

Når man bliver bedt om at tage risici, sagde den rigeste mand i verden: "Hvis du har en forretningsidé uden risiko, er det nok allerede gjort. Du skal have noget, der måske ikke virker. Det vil på mange måder være et eksperiment. Vi tager risici hele tiden, vi taler om fiasko. "

Agenturerne

4 / 5

"Du vil svigte meget"

CEO of Amazon sagde dette om fejl: "Vi har brug for et stort fiasko for at flytte nålen. Hvis vi ikke gør det, svinger vi ikke nok. Du skal virkelig arbejde hårdt, og du vil mislykkes, men det er okay. Når du rammer baseball hårdt, er det maksimale antal spor du kan få, fire. Når du svinger hårdt i erhvervslivet, kan du få 100 point. Så du skal virkelig kæmpe, og du vil svigte meget, og du har brug for en kultur, der støtter det. Hvornår ved du hvornår du skal stoppe? Når den sidste mester er klar til at smide i håndklædet, er det tid til at stoppe. Og normalt, den sidste mester, det er mig. "

BCCL

At være rigtig
"Folk der rigtigt lytter meget, og ofte ændrer deres sind. Folk, der ofte ændrer deres sind uden mange nye data. De vågner op og genanalyserer ting og ændrer deres sind. Hvis du ofte ikke ændrer dig, vil du være meget forkert. Folk, der rigtigt ofte ønsker at vende deres fundamentale forspændinger. "

BCCL

Denne artikel opstod først på https://economictimes.indiatimes.com/news/company/corporate-trends/four-mantras-for-success-by-jeff-bezos/listen-to-the-worlds-richest-man/slideshow/69788363.cms