Prep. KAN 2019: Mauretanien vælter Madagaskar!

Både i fuld forberedelse til den første CAN i deres historie, Mauretanien og Madagaskar stødte sammen fredag ​​i en venskabskamp i Marokko i Marrakech, og konfrontationen vendt til fordel Mourabitounes der væltede ø udvælgelse 3-1.

Efter åbningen mål med den trojanske Rayan Raveloson for Barea, El Mostapha Diaw udlignet og Adama Ba og Ismail Diakite tilladt at give en klar fordel til mænd Corentin Martins mod de af hans landsmand Nicolas Dupuis.

Efter en uafgjort mod Luxembourg (3-3) og nederlag mod Kenya (0-1) konkluderer Madagaskar et ret vanskeligt forberedende resultat. Mauretanien vil for sin side få en anden test på tirsdag mod Benin.

Udgangssammensætningerne

Billedet kan indeholde: tekst

Denne artikel opstod først på https://www.afrik-foot.com/prepa-can-2019-la-mauritanie-renverse-madagascar