Pogba

Mino Raiola, agenten som repræsenterer spillere som Paul Pogba og forsvareren af ​​Ajax [ManchesterUnited fra Manchester United, Matthijs de Ligt blev løftet fra FIFA's verdensomspændende forbud. , verdens fodbolds styrende organ har forlænget forbuddet tre måneder pålagt af det italienske fodboldforbund (FIGC) at have en global effekt .

- Hvornår er overførselsvinduet lukket?
- Opdag alle gennemførte overførsler

Ræsonnementet bag forbudet - hvilket betød, at Raiola ikke havde været i stand til at drive forretning frem til august 9, selv efter afslutningen af ​​Premier League-overførselsvinduet - blev ikke stavet ud.

Spilleren i 51-år har appelleret beslutningen fra den italienske føderations disciplinære udvalg, som meddelte torsdag at have ophævet straffen på tre måneder.

Og i fredags udtalte en erklæring fra FIFA: "Efter afgørelsen fra Federal Court of Appeals af 13 FIG 2019 juni i juni annulleres den globale udvidelse på formidlere Carmine Raiola og Vincenzo Raiola med virkning øjeblikkelig. "

Skrivning på Twitter som han sendte et screenshot af udsagnet til, sagde Raiola: "Suspensionen er annulleret. Retfærdighed! "

Denne artikel opstod først (på engelsk) den http://espn.com/soccer/italian-serie-a/story/3875681/pogbas-agent-cleared-to-resume-transfers