Mennesker: Brasiliansk politi sags søgsmål mod Neymar anklager

Wanda People er et nyt twist ... eller rettere en omvendt situation, som vi er vidne til i Neymar affære! Mens PSG-afspilleren er anklaget for voldtægt af en pige, der hedder Najila Trindade, ser hun efter hans advokater hele brasiliansk politi ryggen på ham. Politiet har lige indgivet en klage over hende.

Dette er tilfældet, der holder alle befolkningen i Brasilien i et par dage, Wanda People. Stjerneafspilleren La Seleçao, Neymar, er anklaget af en ung kvinde for at have voldtaget hende. Men efter lækagen af ​​en video, der efterlader en masse tvivl Hvad angår skylden til Paris Saint-Germain-vingen blev snart troværdigheden af ​​Najila Trindade reduceret. Og ting går fra ondt til værre for den unge kvinde i 26, som siden da, blev slettet af hans advokater.

Uheldigvis for hende kommer en ulykke aldrig alene, Wanda Peeps. Det brasilianske politi har faktisk indgivet en klage for ærekrænkende hende, efter at sidstnævnte har antydet i et interview, at politiet var korrumperet. Eh ha ...

Klage indgivet af politistyrkerne følger
Najila Trindade udgivet i et interview, hun gav til
SBT-kanal, hvor det fremkaldte tabletternes påståede tyveri med
som hun optagede en video af hendes møde med Neymar.

Således, mens præsentanten fortalte ham, at politiet ikke havde fundet de stjålne fodspor ud over hans og hans medarbejder, svarede den unge kvinde:

«Så politiet er
solgt? Eller ej? Eller er jeg gal?
'.

Efter hans beskylde ord til politiet
brasilianerne indgav klage torsdag, mens de offentliggjorde en
erklæring forsvare sin "gennemsigtighed
absolutte, neutralitet og upartiskhed
'.

Hvor selv ikke * har allerede givet slip, har hun stadig en chance for at vinde sin kamp mod Neymar Wanda People?

Tilfælde at følge ...

CB

*politifolk

Denne artikel opstod først på https://www.jewanda-magazine.com/2019/06/people-la-police-bresilienne-porte-plainte-contre-laccusatrice-de-neymar/