Folk: "Jeg turde ikke engang tage det": Anguished Josiane Balasko afslører sin frygt for at såre sin barnebarn

På plakaten af fin Forældre, Comedy forventes i teatre om få dage, kan Josiane Balasko være stolt af sin strålende karriere. Desuden har skuespilleren siden sidste år haft en anden stolthed i sit liv, hans barnebarn Andy.

I november 2018, hans datter Marilou Berry fødte en yndig dreng, der ændrede livet for skuespillerinden 69 år. Inviteret på det sæt af C til dig, hun fortæller om sin mormors rolle ved at fremkalde sin frygt:

Dette er min første gang som bedstemor. Det er hans køds kød.

Hun forklarer så:

Først da han blev født, turde jeg ikke engang tage det, fordi jeg havde glemt alle de moderlige gester til at støtte et barn. Jeg var bange for at lade ham falde til jorden for eksempel, fordi jeg er klodset.

I dag mangler Josiane ikke længere selvtillid som bedstemor, og hun elsker sit barnebarn. At vide, at skuespillerinden har en ægte afhængighed videospil hun talte for nogen tid siden, vil Josiane være den bedste bedstemor for lille Andy!

Tror du, at du har den samme frygt efter fødslen af ​​dine børnebørn? Del din mening i kommentarerne.

Denne artikel opstod først FABIOSA.FR