Ooredoo vedtager Nokias mobile virtuelle gateway for at være klar til næste generation af bredbåndstjenester

(Agence Ecofin) - Mobiltelefonoperatør Ooredoo Algeria har lanceret implementeringen af ​​Nokias Cloud Mobile Gateway virtuelle mobile gateway. Gennem denne operation er teleselskabet ved at forberede sit netværk for den nye generation af bredbåndstjenester og styrker dets teknologiske lederskab i Nordafrika.

Vedtagelsen af ​​Nokia Mobile Gateway Cloud af Ooredoo Algeria er en del af transformationsprojektet i sin næste generationskern (NGC) kernenetværk. Det er et af de vigtigste skridt i denne moderniseringsoperation. Det vil hjælpe Ooredoo Algeria med at tilbyde en kvalitetsnetværk gennem faste og trådløse adgangsteknologier.

Ifølge Abdullatif Hamad Dafallah (foto), leder og administrerende direktør i Ooredoo Algeriet, " Nokias end-to-end, veldrevne løsning vil gøre det muligt for os at øge kernepakningskapaciteten og lancere cloudificeringsprocessen for telekomoperatørers applikationer. Med denne løsning vil vi kunne understøtte flere brugere, enheder og tjenester via fast og trådløs adgang '.

Da datakonsumtionen stiger kraftigt over hele verden, hvilket lægger stor pres på telekomoperatørerne, vil vedtagelsen af ​​Mobile Gateway Cloud ikke kun give Ooredoo Algeriet mulighed for at opfylde kravene fra sine abonnenter, men også at registrere endnu mere indkomst.

Denne artikel opstod først på https://www.agenceecofin.com/operateur/1406-66976-algerie-ooredoo-adopte-la-passerelle-mobile-virtuelle-de-nokia-pour-etre-pret-a-la-nouvelle-generation-de-services-a-haut-debit