Netflix vil frigive videospil baseret på dets udsendelser - VIDEONetflix Inc. afslører nye videospil baseret på sine udsendelser og intensiverer sine bestræbelser på at omdanne sin streamingplatform til et multimedie-imperium.

Stranger Things 3: The Game, en titel baseret på den populære teenagerserie, frigiver 4 juli samme dag i den tredje sæson af serien. Netflix har også licens til "The Dark Crystal: Age of Resistance" - en tidligere serie på Jim Henson film af 1980 år - for et spil, der vil debut senere på året. Virksomheden udvikler eller producerer ikke selve videospilene, men har i stedet valgt at licensere tegnene til eksterne studier.

Netflix er lige begyndt at undersøge muligheden for at gøre sine film og tv-shows til andre produkter, og "Stranger Things" er hans marsvin. Showet er et af de mest populære shows af tjenesten, især i USA og blandt unge seere. Virksomheden har fået licens til et 2017 Stranger Things mobile spil og har siden underskrevet kontrakter for Stranger Things t-shirts, Coca-Cola flasker og is. Et nyt mobilspil vil debutere i 2020.

Nogle af disse kampagner er bare marketingstunts designet til at tiltrække nye seere til sin oprindelige serie. Netflix genererer stadig næsten hele sit salg gennem abonnementer på dets streaming service, det største online betalings-tv-netværk i verden. Men varer og videospil kan blive nye indtægtskilder.

"Vi er på udkig efter muligheder for at udvide universet af disse emissioner og disse film til andre medier," siger Chris Lee, interaktive spil Netflix, på et panel organiseret på expo af videospil E3. "For mig var det virkelig indlysende at forsøge at gøre det i videospil."

I sektoren som helhed nåede videospilsalg $ 40 mia. Sidste år. Det er mere end forbrugere bruger på filmbilletter.

Hollywood-studios har en begivenhedsrig historie med at omdanne populære film og tv-shows til videospil og en jævnere oplevelse med at omdanne spil til film. For hvert GoldenEye, et klassisk spil baseret på James Bond-film, fejrede et nummer.

Netflix er stadig i forsøgsfasen. Dens første to spil vil være tilgængelige på de fleste større spillekonsoller, såvel som på pc'er. Virksomheden har også produceret interaktive tv-shows, der forbinder spillet med tv, såsom "Black Mirror: Bandersnatch". Seere skal foretage valg, som påvirker fortællingen.

"Vi er på udkig efter muligheder for at udvide universet af disse emissioner og disse film til andre medier," siger Chris Lee, interaktive spil Netflix, på et panel organiseret på expo af videospil E3. "For mig var det virkelig indlysende at forsøge at gøre det i videospil."

I sektoren som helhed nåede videospilsalg $ 40 mia. Sidste år. Det er mere end forbrugere bruger på filmbilletter.

Hollywood-studios har en begivenhedsrig historie med at omdanne populære film og tv-shows til videospil og en jævnere oplevelse med at omdanne spil til film. For hvert GoldenEye, et klassisk spil baseret på James Bond-film, fejrede et nummer.

Netflix er stadig i forsøgsfasen. Dens første to spil vil være tilgængelige på de fleste større spillekonsoller, såvel som på pc'er. Virksomheden har også produceret interaktive tv-shows, der forbinder spillet med tv, såsom "Black Mirror: Bandersnatch". Seere skal foretage valg, som påvirker fortællingen.

Abonner på vores YouTube-kanal: https://bit.ly/2TwO8Gm

TICTOC OM SOCIAL:
Følg TicToc på Twitter: https://twitter.com/tictoc
Ligesom TicToc på Facebook: https://www.facebook.com/tictoc
Følg TicToc på Instagram: https://www.instagram.com/tictoc

Se alle videoer af TicToc: https://www.tictoc.video/

Lyt til TicToc podcast: https://apple.co/2D3Vta7
Tilmeld dig vores nyhedsbrev: https://bit.ly/2FJ0oQZ

TicToc af Bloomberg er en verdensnyhed for det liv du leder. Vi er et informationsnetværk 24 timer 24, 7 7 dage, der dækker de seneste nyheder, politik, teknologi, handel og underholdning, støttet af et netværk 2 700 Bloomberg journalister over hele landet 120

Denne video optrådte først på https://www.youtube.com/watch?v=ouxrMD-fZEE