Marokko: MRE: Kan jeg indføre en udlejningsbil i Marokko?

© Copyright: DR

14 juni 2019 - 15h40 -
Marokkanerne i verden

Meget mange Marokkanerne i verden regner med at rejse til Marokko for deres sommerferie planlægger at gøre det med en udlejningsbil. Har de ret Hvad tænker den marokkanske told?

Efter at have nægtet udlejning af lejebiler i lang tid, har Told- og Indirekte Skatteforvaltningen godkendt det igen i nogle år, men personen i denne situation skal dog respektere et par regler under smerte af straf.

A l’entrée au Maroc, au niveau de la Douane, le MRE est prié de présenter certains documents. S’il ne dispose pas de ceux-ci, il lui sera interdit de rentrer au Maroc :

  • Køretøjsdokumenter;
  • Opholdstilladelse
  • Lejeaftale med angivelse af, om nødvendigt, godkendelsen af ​​udlejningsfirmaet for det pågældende køretøj, der skal indføres i Marokko, med præcise datoer for tilgængelighed for udlejning og pause.

    Udlejningskøretøjet skal også overholde de samme regler som ethvert andet køretøj, der er indrømmet under ordningen "midlertidig indførsel". Desuden skal han forlade territoriet efter 6 måneder med bøde på bøder, der kan være meget salt: (fra 1.000 til 10.000 dirhams). Du advares!

  • Disse artikler kan interessere dig

    ===> Flere artikler om MAROKKO her <===

    Denne artikel opstod først på https://www.bladi.net/mre-voiture-location,56626.html