Lyon: To mistænkte arresteret for ild i et hotel

© Tim Douet

To unge 16 og 17 blev anholdt torsdag for at sætte ild til et hotelværelse.

På torsdag i et hjem i Bron blev to mindreårige af 16 og 17 år anholdt af Bac. Efter en tvist truede den yngste lederen med at sætte ild til hotellet, før han løb væk. En brand brød ud i sit værelse og hærgede virksomhedens 6e-gulv, loftet og en del af taget. Udnyttelsen af ​​videobeskyttelse gjorde det muligt at fastslå, at den anden mindreårige havde ledsaget ham i sit værelse før ilden. Den yngste nægtede at tale, og den anden nægtede fakta. Den mindre af 16-årene blev efterladt, og 17-årene blev præsenteret for anklagers kontor denne fredag ​​for "frivillig ødelæggelse af et privat gods ved ild".

Gendarmer

Det er efter at have lagt videoen af ​​sin acceleration, at mannen af ​​28 år blev stoppet af Gendarmes of Tarare.

Denne artikel opstod først på https://www.lyoncapitale.fr/justice/lyon-deux-suspects-interpelles-pour-l-incendie-d-un-hotel/