Louis Garrel: tilbage på sin diskrete historie

Skuespilleren og direktøren Louis Garrel Fejr denne 14 juni 2019 sin 36th årsdag. Muligheden for at vende tilbage til den meget diskrete kærlighedshistorie, som kunstneren har levet i flere år med skuespilleren og ex-supermodellen Laetitia Casta, fem år ældre end hende.

De blev gift 10 juni 2017 under en intim ceremoni i Korsika. Brylluppet var en reel overraskelse, men faktum er det Louis Garrel et Laetitia Casta har været datering, tilsyneladende i to år før udveksling af deres samtykke. Mange børn har sluttet sig til den nye familie. Laetitia Casta har faktisk født tre unge Sahteene, født i 2001, med fotografen Stéphane Sednaoui og to andre børn, Orlando (født i 2006) samtAthena (2009), født af sin kærlighed til den italienske skuespiller Stefano Accorsi. Louis Garrel havde på sin side vedtaget i 2009 en lille Oumy mens han levede en romantik med skuespillerinden og regissøren Valeria Bruni-Tedeschi.

Det unge par Garrel - Casta er, efter meddelelsen af ​​brylluppet, forblevet ekstremt diskret om sit privatliv, ikke at glemme, bortset fra et enkelt fotografering sammen i L'Express-stil. De vidste også, hvordan de selv kunne forfølge deres karriere. Slut 2018, de skød for første gang sammen i en film, Den trofaste mand, også skrevet og instrueret af Louis Garrel. På tidspunktet for fremme af filmen, Laetitia Casta forklaret til C til dig hendes indledende fordomme, da hun gik ind for at skyde med sin mand: "Pludselig biografen og den intime blanding. Jeg har aldrig oplevet det. Jeg har altid gjort projekter meget uafhængigt. [...] Jeg var bange for at miste, måske min hemmelighed. [...] Det modsatte er sket. Det er steget ti gange, det har fået mig til at åbne og måske slippe afsted."

Diasshow regisseret af Sandric Vasseur.

Gå ikke glip af nogen artikel fra Closermag.fr ved at modtage en advarsel direkte via Messenger

Denne artikel opstod først på https://www.closermag.fr/people/louis-garrel-retour-sur-sa-discrete-histoire-d-amour-avec-laetitia-casta-982074