Sydafrikanske inklusivløsninger øger 1,6 $ million for at finansiere ekspansion

(Ecofin Agency) - Inclusivity Solutions, et sydafrikansk firma, der designer digitale forsikringsprodukter, har modtaget $ 1,6 millioner i finansiering. Transaktionen oplevede deltagelse af tre investorer, nemlig Goodwell Investments, der retter sig mod virksomheder med stærkt vækstpotentiale på kontinentet, Umkhathi Wethu Ventures, et sydafrikansk investeringsselskab og det amerikanske selskab RGAX.

Angel investorer annonceres også i denne operation. Den resulterende ressource vil gøre det muligt for Inclusivity Solutions at udvide sine forsikringsprodukter til nye markeder i Øst og Vestafrika. Virksomheden planlægger at etablere partnerskaber med mobiloperatører og forsikringsselskaber som led i sit ekspansionsprojekt.

"Med denne finansiering har vi mulighed for at udvide vores rækkevidde til nye markeder i Afrika og hele verden ved at levere digitale forsikringsløsninger til millioner af forbrugere på nye markeder." kommenterede Jeremy Leach, grundlægger og CEO for Inclusivity Solutions.

Det sydafrikanske firma støttes af RGA Ventures Ltd, et datterselskab af det amerikanske genforsikringsselskab Reinsurance Group of America. Inklusivløsninger, der ligger i Elfenbenskysten, Rwanda og Kenya, kan prale af en klientel af 530 000-folk.

Chamberline Moko

Denne artikel opstod først på https://www.agenceecofin.com/finance/1406-66970-le-sud-africain-inclusivity-solutions-leve-1-6-millions-pour-financer-son-expansion