Pigens selvforstøvende spray var så mørk, at hendes venner troede, at hun var blevet kidnappet!

De meget smukke piger og tilhængere af skønhedsprodukterne har alle kendte uheld i forbindelse med make-up en eller to gange. Det kan være en plet af læbestift på tænderne i løbet af en dato, en neglelak, der kommer ud lige inden et stort interview. Dybest set er intet rigtig dårlig! Men hvad der skete med Lucy Regler bekymrede stadig sine venner!

Historien om Lucy Regler

Lucy Regler, 21 år gammel, fra Cardiff, er en almindelig pige. Hun arbejder på McDonalds og kører en skønhedsblog på sin fritid. Men en af ​​hendes fejl fik hende berømt!

Makeup artist Lucy besluttede at hun ønskede at blive solbrunet og have en øjeblikkelig virkning lige før en større begivenhed. Hun anvendte en selvbrændingsspray. Men pigen glemte at fugtgøre og gnide hendes hud, før du lægger produktet. Næste morgen vågnede hun med orange hænder og havde mørke pletter på hendes krop.

Lucy tog et billede af hende til at sende på Facebook. Men fordi farven på hendes hånd var så forskellig fra hendes ansigt, troede hendes venner, at hun var blevet kidnappet. Det syntes for dem, at det var en anden persons hånd, der dækkede Lucys mund. Bare se på billedet nedenfor!

Lucy beroligede sine venner, at hun var god. Heldigvis ringede de ikke til politiet!

Andre tan fejl

Hvis du vil bruge en selvbrændingsspray før en større begivenhed, skal du forberede din krop korrekt, før du anvender det og altid bruge et bevist produkt. Ellers kan du finde dig selv i en situation, der ligner den i billedet nedenfor.

Det er meget nemt at gøre for meget, når det kommer til en falsk solbrændt!

Og det er meget svært at slippe af med det!

En ung mor viste de mulige konsekvenser.

Når livet giver dig citroner, skal du bruge dem til at gnide dine hænder, når du lægger selvrensende spray og du har glemt at vaske dem 🤣

Har du nogensinde haft fejl i skønheden?

Denne artikel opstod først FABIOSA.FR