Linux-kernen i Windows 10 er tilgængelig i beta

Microsoft fortsætter med at tilføje sit funktionalitetssæt til Windows 10 gennem sine store opdateringer. Redmond firmaet lovede en indbygget Linux-kerne. Denne kommer i beta.

Det var en af ​​de store meddelelser om Microsoft Build 2019-konferencen, løftet om en Linux-kerne i hjertet af Windows 10. Microsoft har netop lanceret test af WSL2, dets helt nye Linux-delsystem til Windows 10, der indeholder en indbygget kerne.

Linux-kernen i Windows 10 tilgængelig i beta

I dag med opdateringen af ​​Windows 10 20H1, opdateringen af ​​Windows 10 planlagt til begyndelsen af ​​året 2020, finder vi denne berømte Linux-kerne længe ventet. Windows Insider-programmedlemmer kan nu downloade og installere 18917-bygningen i hurtigbøjlen og forhåndsvise WSL2

for medlemmer af Windows Insider-programmet

Med dette Linux til Windows-subsystem kan Linus-applikationer køres indbygget på Microsoft OS for øget ydelse. Udviklere kan også udnytte de mange muligheder, Linux tilbyder, uden at skulle gennemgå emulering.

Redmond firmaet følger et tempo af to store opdateringer om året. Windows 10 20H1 forventes ikke før begyndelsen af ​​2020-året, men da skal en anden opdatering frigives inden udgangen af ​​2019-året. Denne vil kun tilbyde forskellige rettelser, nogle optimeringer, men få funktionelle innovationer. Se dig tidligt næste år for at nyde Linux på Windows.

Denne artikel opstod først på https://www.begeek.fr/le-noyau-linux-de-windows-10-est-disponible-en-beta-319299