RCM rekrutterer til UPC rækker


Uforskammet lyde på spørgsmålet om valg, fest enhed og strategiske spørgsmål er blandt grundene til hans afgang fra Union of Populations of Cameroon.

Det er før den lokale presse i Bafoussam (Vest), at 13 juni 2019, det Simeon Kuissu, tidligere generalsekretær for Unionen af ​​Camerounas befolkning (UPC) i slutningen af ​​Bafoussams kongres i december 1991, annoncerede officielt sit medlemskab i bevægelsen for genoplivelsen af ​​Kamerun.


«Han efterlader endeligt UPC 28 år efter sin opsigelse fra denne partis nationale retning på grund af de uoverensstemmende lyde på valgspørgsmålet, partiets enhed og strategiens spørgsmål"Siger den daglige Le Jour i sin udgave af fredag ​​14 juni 2019.

«Jeg går ikke til MRC for at tilbringe et par uger og komme ud med et sammenbrud som nogle. Jeg kommer til konkret at engagere mig i den magtfulde nationale modstandsbevægelse, der blev lanceret og ledet af Pr Maurice Kamto, især ved sin grundlæggelse for forfatningsdomstolen 16 October 2018Han forklarer i avisens kolonner.

For Dr. Siméon Kuissu er hans medlemskab af MRC først grundlagt "på dette partis politiske program. Vi kan sige, at gennemførelsen af ​​de fem søjler i dette program vil gøre det muligt for Cameroun til at gøre et stort skridt fremad. I flere år har jeg sagt, at ændringen ikke greb ind i Cameroun, fordi oppositionen ikke kunne og at magt ikke ville. Han vil stadig ikke, men den nationale modstandsbevægelse skal tvinge ham til at gøre det. Anholdelsen af ​​ledere og fredelige vandrere i dette parti, som jeg officielt tilslutter mig i dag, vil ikke gøre nogetHan siger

Hans samle partiet af Maurice Kamto er kulminationen på en proces, der begyndte i 2018. "Før han bliver medlem af denne fest, siger han, at han støttede sin kampagne til præsidentvalget i oktober sidste år. Dr. Siméon Kuissu er nu forpligtet til at mobilisere kammerater fra sin militante base i Bayangam, og mener, at indgreb fra udenlandske kræfter i Kamerun er en reel fare i kolonialismens og postkolonialens historie. En situation, der kræver øget årvågenhed"Siger Le Jour.


Denne artikel opstod først på https://actucameroun.com/2019/06/14/le-mrc-recrute-dans-les-rangs-de-lupc/