MRC benægter enhver vilje til at støtte de seneste beslutninger fra SDF's National Executive Committee


Tiriane Balbine Noah, midlertidig præsident af Bevægelsen for genfødsel af Cameroun (MRC), siger, at hun ikke er forfatter til kommuniké udsendt i juni 11 2019, afslørede det stof, MRC ønskede at arbejde med den SDF at gennemføre de beslutninger, ratificeret på mødet i den nationale forretningsudvalg i Social Demokratiske Front (SDF)

11 juni 2019, et par timer efter Socialdemokratiske Front (SDF) offentliggjorde de beslutninger, der blev vedtaget på mødet i dets nationale eksekutivkomité, Camerounas renæssance (MRC), ved stemme af Tiriane Balbine Noah, fungerende præsident, foreslog, at MRC ønskede at arbejde med SDF for at nå disse mål. Af årsagens skyld skrev hun en erklæring, som hun skrev på Facebook.


"Kampen vi fører er ikke en persons kamp eller en gruppe individer, det er det kameramanske folks kamp, ​​kampen for deres befrielse. Det er derfor afgørende, at dette folk bliver opmærksom på det og kommer sammen for deres skæbne. Derfor støtter RCM af mine stemmer resolutionerne fra NEC fra SDF og fortæller dem, at vi er klar til at arbejde sammen for at nå disse mål. " sagde hun.

Bortset fra det, 2 dage efter, Tiriane Balbine Noah kom tilbage til disse kommentarer og sagde, at de ikke var hende, men snarere de af fællesskabschefen, der forvalter hendes Facebook-side. Det var efter at have fyret hende, at hun udarbejdede en formel fornægtelse.

«En tekst, der blev offentliggjort for nogle timer siden i sociale netværk og gengivet af nogle aviser, er blevet tilskrevet 2e vicepræsident for MRC ... Jeg ønsker at gøre en formel fornægtelse på forfatterskabet til denne udgivelse. Jeg er ikke forfatterenHun sagde.

Et par linjer videre fortsætter hun med at argumentere for det "Jeg fordømmer derfor hans manøvrer, og det endelige mål er sikkert at destabilisere MRC og den vindende koalition dannet omkring sin præsident."

Ifølge hende "MRC har altid været villig til at samle oppositionen og civilsamfundet og værker, men kan ikke tolerere, at han udlånes så ondskabsfuld en erklæring ikke lavet af dets ledere, endnu mindre af dens officielle beslutningstagende organer " siger hun.

Og for at tilføje det "Jeg vil gerne have det klart og klart forstået, at jeg forbliver tro mod orienteringen fra den nationale præsident om vores fests kamp og ideals og kampe om denne", inden afslutningen "Kræver den øjeblikkelige og betingelsesløse udgivelse af alle de arresterede på eller under fredelige og hvide marscher af 26 januar, 1er Juni 08 juni 2019 ».


Denne artikel opstod først på https://actucameroun.com/2019/06/14/le-mrc-dement-toute-volonte-de-soutien-aux-dernieres-resolutions-du-comite-executif-national-du-sdf/