Sundhedsminister lancerer officielt LLIN distributionskampagne

Ministeren for sundhed, Dr. Malakias MANAOUDA formand i går 13 2019 juni Bertoua i det østlige område, den officielle lancering af kampagnen fri behandlede myggenet til langtidsvirkende insekticid (LLINs) .

Officiel Lancering LLD - DR Distribution Campaign

Mere end 80 tusinde husstande er blevet identificeret og vil drage fordel af Milda i denne region.

Man skal huske, at Cameroun er et land, hvor malaria er endemisk. Denne sygdom er den hyppigste årsag til lægebesøg (næsten 24 2016% af konsultationer) og hospitalsindlæggelse (i 46 2016%). Børn under 5 er blandt de mest sårbare: omkring 70% af dødsfald i denne aldersgruppe er relateret til denne sygdom. I øst taler vi om 32% som malaria-morbiditetsrate.

Den første fase, som er planlagt til 13 17 juni, vil finde sted i fire af de ti regioner, der er øst, Littoral, vest og syd. Følg derefter regionerne Adamawa, Far North og Nord i juli og kampagnen vil blive sløjfet i september i den centrale, nordvestlige og sydvestlige.

Denne operation er gratis, og "lederne af familier med et identitetsdokument skal gå til de distributionspunkter, der er angivet på de billetter, der blev modtaget i februar sidste år for at genvinde deres myggenet".

Med 45% af hospitalsindlæggelse og 31,8% af årsagerne til konsultation især for børn under 5 år og kvinder, malaria er den hyppigste årsag til dødelighed i Cameroun med et gennemsnit på 12,8% af alle dødsfald i 2017.Denne artikel opstod først på https://www.lebledparle.com/societe/1108091-bertoua-le-ministre-de-la-sante-lance-officiellement-la-campagne-de-distribution-des-milda