Den dårlige omvej for europæisk mobiltrafik routing til Kina - Cyberguerre

En utilsigtet lækage af 70 000-veje tilhørende datasentret for det schweiziske selskab Safe Host tillod China Telecom at omdirigere en stor del af den europæiske mobiltrafik via sin infrastruktur. En hændelse, der truer de facto data fra brugere, i henhold til den kinesiske lov om efterretninger, anvendes i 2017.

Torsdag 6 Juni 2019, datahjemmesiden for det helvetiske selskab Safe Host var genstand for en vejlækage Border Gateway Protocol (BGP): I alt har 70 000-ruter fra sit interne routingbord lækket i to timer. China Telecom, den første faste operatør og den tredjestørste mobiloperatør i Kina, er blevet tildelt alle disse ruter uden nogen rationel forklaring.

Bouygues Telecom og Numericable-SFR påvirket

Det asiatiske flagskib har derfor transporteret en stor del af den europæiske mobiltrafik via sine infrastrukturer. Med andre ord har kommunikationen fra nogle borgere på det gamle kontinent simpelthen passeret gennem Kina. Virkning: Et stort antal brugere har haft en langsom forbindelse og har problemer med at oprette forbindelse til nogle servere i mindst to timer.

« Blandt de mest påvirket europæiske netværk er Swisscom (AS3303) fra Schweiz, KPN (AS1130) fra Holland og Bouygues Telecom (AS5410) og Numericable-SFR (AS21502) fra Frankrig »sagde Doug Madory, direktør for analyse hos Oraclehvem relayer denne hændelse. Denne type ruteflyvning er netop relativt almindelig. Men BGP-fejl varer normalt kun få minutter, eller endnu mindre, fordi de hurtigt rettes af de berørte operatører.

Foto kredit: glaborde7 via Pixabay

Dette er hele problemet med dette fænomen, der observeres i Safe Host, det største datacenter i Schweiz. indviet i 2017. China Telecom har ikke været i stand til at omdirigere trafikken til tiden, hvilket skaber frygt for manglende advarselsprocedurer, som både kan advare operatøren og rette op på anomali. Dette udgør de facto et problem med databeskyttelse.

Hvorfor? I 120 minutter havde den asiatiske gigant adgang til et stort antal europæiske mobilkommunikationer. nu under Kinas efterretningslov oprettet i 2017, er virksomheder i landet forpligtet til at " støtte, bistå og samarbejde med nationale efterretningsindsatser i overensstemmelse med loven og skal beskytte nationale efterretningshemmeligheder, som de er opmærksomme på '.

De små manøvrer af kinesiske tjenester

PSI (internet Service udbyder), ISP-leverandørens modstykke (Internet Service Provider) i Kina er således fanget i skruen: På den ene side har manglen på processer inden for sine systemer forhindret det i at stoppe denne routing lækage, nedværdigende i forbifarten vil europæisk kommunikation og på den anden side dens nationale pligt forpligte den til at samarbejde med kinesisk efterretningstjeneste i tilfælde af nødvendighed. Den kinesiske regering har sandsynligvis ikke undersøgt alle europæiske meddelelser, men der er stadig tvivl om behandling eller registrering af kommunikation fra Europa.

Som noten ZDNetciterer en universitetsstudie udført under ledelse af US NavalWar College og Tel Aviv University, offentliggjort i oktober 2018, har den kinesiske regering tidligere brugt nationale internetudbydere til at indsamle oplysninger i omdirigere BGP-ruter for at omdirigere vestlig trafik gennem landets infrastruktur. Og så analysere brugerdata i skridt. Safe Host-hændelsen minder uundgåeligt om disse anklager.

Del på sociale netværk

Denne artikel opstod først på https://cyberguerre.numerama.com/1425-le-mauvais-et-inquietant-detour-de-lacheminement-du-trafic-mobile-europeen-vers-la-chine.html?utm_medium=distibuted&utm_source=rss&utm_campaign=1425