North West Governor løfter sikkerhedsrestriktioner for bevægelser i Bamenda


Adolphe Lélé Africa, guvernør i Nordvest-regionen, undertegnet fredag ​​14 June 2019, en ordre, der løftede de sikkerhedsrestriktioner, der pålægges bevægelser af mennesker og varer. Denne ordre bærer tallet 011 / RO / E / GNWR / GS / PAOD, der løfter begrænsningen af ​​bevægelser af personer og varer i Nordvestregionen.

Han udtalte også: "Guvernøren påhviler herved, at sikkerhedsrestriktionerne for bevægelse af personer og ejendom inden for Nordvest løftes. I februar 2018 tog guvernøren særlige sikkerhedsforanstaltninger i radiobesked nr. 180951 / MRP / MINDEF / 01 i februar 9 2018. Et udgangsforbud trådte i kraft fra 21 timer til 5 timer.


Udgangsforbuddet i den nordvestlige del af Kamerun vil blive forlænget med en uge i en pressemeddelelse fra guvernøren, 4 March 2018, hvor udvidelsen skulle indeholde de voksende trusler i forbindelse med secessionistaktiviteter. Guvernøren havde fornyet den regionale ordre, der begrænsede bevægelsen af ​​mennesker og varer fra 3 marts 2018 fra 21 timer til 5 om morgenen i Nordvestområdet i en periode på en uge, der kunne fornys i en erklæring.

Under henvisning til nødvendigheden af ​​sikkerhed, fredsbevarelse og retshåndhævelse underskrev guvernøren, 9 September 2018, Regional Order No. 462 / RO / E / GNWR / SG / PAOD, der begrænser rejser 18 ejendomstid ved 6 AM i NW-regionen indtil videre. Ved denne lejlighed opfordrede han befolkningen til at arbejde tættere sammen med politiet for at sætte en stopper for de skadelige aktiviteter, som secessionistaktivister og nogle afdøde personer, der tager regionens gidsel.

Ordren vedrørte imidlertid ikke de administrative myndigheder, politiet, de personer og køretøjer, der var i besiddelse af særlige tilladelser til at cirkulere og til ambulancerne. På 2018 feriesæsonen suspenderede guvernør Adolphe Lele Africa midlertidigt udgangsforbud fra skumring til daggry i tolv dage. Beslutningen fra guvernøren blev taget under hensyntagen til de religiøse helligdage og sociale årsafslutning og trådte i kraft fra søndag 23 december til torsdag 3 januar 2019.

Guvernøren havde opfordret befolkningen til at opgive enhver aktivitet, der kunne true hans sikkerhed i denne periode. Han opfordrede også separatistiske krigere i buskene til at lægge deres arme og kysse den oliventræ udvidet af statsoverhovedet gennem nedrustning og demobiliseringskommissionen. Han havde yderligere modificeret i november 2018 udgangsplanen i sin jurisdiktion fra 21h til 6h om morgenen i modsætning til 18h til 6h. Beslutningen trådte i kraft fra lørdag november 24 2018 til sin løft fandt sted denne fredag ​​14 June 2019.

Med udgangsforbud nu en fortid, skal guvernøren være tilfreds med befolkningens offer og forståelse i de seneste måneder og forventer, at de forbliver årvågenhed i lyset af usikkerhed.

af Salma Amadore | Actucameroun.com


Denne artikel opstod først på https://actucameroun.com/2019/06/14/le-gouverneur-du-nord-ouest-leve-les-restrictions-de-securite-sur-les-mouvements-a-bamenda/