Kamerunens regering udnytter humanitær konvoj i ægteskabsområder i krise


(Investering i Cameroun) - Flere 50 vognlæs af fødevarer og belægningsmaterialer har taget føringen i det nordvestlige region og sydvestlige Cameroun juni 13 2019 meddelte ministeren for regionale forvaltninger, Paul Atanga Nji (foto).

"Vi har distribueret i et år, men det er første gang, vi har en konvoj på femogtredive køretøjer, som vil implementere i regionerne. Det vil sige, at præsidenten for republikken har sat vigtige midler til rådighed for at sikre konstant og permanent støtte til fordrevne befolkninger i de nordvestlige og sydvestlige regioner."Sagde dette medlem af den camerounske regering.

Som en påmindelse, efter de separatistiske krav, som forårsagede mange internt fordrevne, har regeringen i Cameroun lanceret en humanitær bistand plan for det nordvestlige og sydvestlige, June 20 2018. Denne hjælpeplan har en budgetkonvolut af 12,7 milliarder FCFA.

BRM

Læs også:

21-06-2018 - Kamerunens stat bestemmer et budget for 12 milliarder FCFA til en humanitær bistandsplan i de engelsksprogede regioner

23-01-2019 - Kamerun regering siger, at det allerede har bistået mere end 60 000 mennesker i Nordvest og Sydvest

LÆS MER HER