IMF glæder sig over regeringens indsats og annoncerer $ 248 $ million udbetaling under ECF

(Ecofin Agency) - Angola modtager ny finansiering fra 248,15 $ million fra Den Internationale Valutafond (IMF) under en Extended Credit Facility (ECF), i denne uge blev det rapporteret, at en erklæring fra institutionen, offentliggjort på sin hjemmeside.

Disse nye midler skal støtte den reformplan, som præsident Joao Lourenço har indledt for at sætte den angolesiske økonomi på rette spor igen. De vil muliggøre konsolideringen af ​​den angolesiske banksektor, reduktionen af ​​skattemæssige risici og mobiliseringen af ​​ikke-olieindtægter, der skal videreføres for at reducere økonomiens afhængighed af olie.

« De angolanske myndigheder har demonstreret et fast engagement i politikkerne i det fondsbaserede program Said David Lipton, vicedirektør for institutionen. Og tilføj, " Imidlertid er svækkelsen af ​​det ydre miljø, herunder den øgede volatilitet i de internationale råoliepriser, udfordringer for deres reformindsatss ".

Mens den forsøger at tiltrække udenlandske investeringer til finansiering af sine udviklingsprojekter, samtidig med at gælden reduceres, formåede den angolanske regering at afslutte 2018, et lån på 3,7 milliarder fra IMF.

Den nye finansiering vil medføre samlede udbetalinger under ECF til $ 1,24.

Moutiou Adjibi Nourou

Denne artikel opstod først på https://www.agenceecofin.com/aide-au-developpement/1406-66952-angola-le-fmi-salue-les-efforts-du-gouvernement-et-annonce-le-decaissement-de-248-millions-au-titre-de-la-fec