Sanger Daniel Lévi fortæller sin kamp mod kræft i "Morandini Live": "Jeg havde sepsis. Intet fungerede "- VIDEO

I morges var Daniel Levi gæst hos Jean-Marc Morandini i "Morandini Live" på CNews og Non Stop People. Sangeren fortalte sin kamp mod kræft.

"Ordet kræft er skræmmende. (...) Kræft, metastaser, virkeligheden ... Når vi ikke er syge, er det ting, vi ikke vil snakke om. Men når vi konfronteres, må vi kalde en kat en kat, "sagde han og sagde" sygdommen, vi spørger ikke. Hun falder på dig. "

Og for at tilføje: "Jeg var heldig at være meget godt omgivet. Det er en rigtig test. Det blev kompliceret, fordi der var okklusion, mens kemoen gik rigtig godt. Det var nødvendigt at operere hurtigt. Men når du er under kemo, har du ikke mere forsvar. Kroppen støttede meget dårligt indgrebet. Jeg havde sepsis. Det betyder at intet virker længere. Når lægerne har gjort alt deres arbejde, er alt, hvad der er tilbage, indgrebet ovenfra for at gøre det nede. Jeg takker himlen hver dag. "

Daniel Levi, der holdt en koncert i juni i juni 6 på Olympia, hvor han havde "to minutters stående ovation", sagde han var "bange for døden". "Vi slår sort, når vi er i et rum af shea, hvor der ikke er noget, hvor der er en hvid væg. Det er svært at blive udelukket fra livet for at blive sat til side, "sagde han.

"I dag har jeg det fint. Jeg har stadig en meget let kemo. Resultaterne er meget opmuntrende. Du skal kunne se ting ved at se på dem fra forsiden, "konkluderede han.

Denne artikel opstod først på https://www.jeanmarcmorandini.com/article-394718-le-chanteur-daniel-levi-raconte-son-combat-contre-le-cancer-dans-morandini-live-j-ai-fait-une-septicemie-plus-rien-ne-marchait-video.html