Laeticia Hallyday forenes med sin far: den centrale rolle, som Adine, hendes svigermor spiller

Efter begravelsen af ​​Johnny i St. Barth 11 December 2017, Laeticia Hallyday havde besluttet at skære broerne med hans far André Boudou après fejlplacerede bemærkninger af sidstnævnte i fuld ceremoni. Moderen til Jade og Joy endelig tilsluttes igen med sin far efter et og halvt år af stilhed. Under sit besøg i Frankrig i anledning af rockerens 76 e-fødselsdag har Laeticia planlagt en middag i Paris med André Boudou June 14. Denne genforening, Faderdatter duoen skylder det delvis til Adine, André Boudous ledsager siden 1990-årene, som du afslører tættere i sin aviskiosk fredag ​​14 juni.

Tidligere barndom ven af ​​Laeticia, Adine var synligt overbevisende så Johnny's kone kommer nærmere sin far, offer for et infarkt i oktober 2018. På det tidspunkt havde Laeticia Hallyday ikke taget nyheder om André Boudous sundhed på trods af et brev sendt af sin svigerinde 2018 sommer. Adine opfordrede ham til at "find hans skelnen"Og forny"med visse værdier (familiens betydning) "som afsløret af Laurence Pieau og François Vignolle i bogen Laeticia, den sande historie (udgivet af Plon).

Efter sin middag med sin far André Boudou i Paris i juni 14, Laeticia Hallyday vil rejse den næste dag til Toulouse for at deltage i indvielsen af ​​et sted til ære for Johnny Hallyday om eftermiddagen. Rockerens kone har accepteret indbydelsen fra borgmesteren i den lyserøde by, og følelsen vil være håndgribelig, når man opdager pladen med navnet på hendes mand.

Hvordan køber du Lukere? Dit blad er til salg fra fredag ​​14 juni i aviskiosk, på AndroidiPad og KiosqueMag.

Gå ikke glip af nogen artikel fra Closermag.fr ved at modtage en advarsel direkte via Messenger

Denne artikel opstod først på https://www.closermag.fr/people/laeticia-hallyday-reconciliee-avec-son-pere-le-role-cle-joue-par-adine-sa-belle-982019