NASA minder alle om, at det stadig har brug for 30 milliarder ekstra dollars til Trumps Moon Mission - BGR

NASA ønsker at vende tilbage til månen. Det har været et stykke tid nu, at regeringen ønsker at gøre dette, og det begyndte langsomt at forstå, hvordan en sådan tur kunne udfolde sig, men det var før den nuværende regering beordrede NASA at starte støvler på månen. her 2024 eller . [19659002] Nu, med en markant forkortet tidsplan, skal NASA finde en måde at fremskynde tilbagevenden til månens overflade. For at gøre dette vil agenturet have brug for alle de penge, den ikke har. NASA har foreslået en stigning i sit nuværende budget, og selv om det venter på at se, om lovgiverne vil godkende det, minder det om alle, at uden et tillæg på 20 til 30 milliarder dollars vil der ikke være nogen besøg af Månen i 2024.

Om [19659004] CNN Business NASAs direktør Jim Bridenstine mindede agenturets skarpe økonomiske behov og mindede alle om, hvorfor NASA ønskede at vende tilbage til månen.

Månen, siger Bridenstine, er som en stepping sten vejen til Mars. NASAs langsigtede mål er at bringe mennesker til Mars sikkert og effektivt, men det bliver nødt til at afprøve mange af sine mest avancerede teknologier, inden de tager turen. Månen ser ud til at være en ideel test seng til dette.

Med hensyn til om NASA i sidste ende vil kunne udføre 2024-missionen, kan Bridenstine stadig ikke sige helt sikkert. Desværre for NASA har han lidt kontakt med ham i øjeblikket.

"Vi forhandler inden for administrationen," sagde Bridenstine på CNN . "Vi taler til Federal Office of Management og Budget; vi taler med det nationale råd i rummet Når vi først har truffet en beslutning inden for forvaltningen, vil vi selvfølgelig tale om det på bakken og sikre, at vores medlemmer af kongressen er interesserede og villige til at støtte denne indsats. "

NASA ville alligevel vende tilbage til månen, men det var ikke planlagt at gøre det så hurtigt. Dette vil sandsynligvis være en stor hindring i at forsøge at overbevise lovgivere, hvoraf mange anser Månen fremskyndet mission som et forgæves projekt af Trump administrationen.

Billedkilde: Shutterstock

Denne artikel opstod først (på engelsk) den BGR