Ken Lindsay: "Det kamerameriske marked er en mulighed for at udvikle salget af Chivas whisky i Afrika"


(Invester i Cameroun) - Forbruget af skotske whisky Chivas synes at være i hænderne på Kamerunerne. Faktisk lærte vi 13 2019 juni i hovedstaden i landet, ved en ceremoni organiseret af firmaet BVS distribution, eksklusiv distributør af mærket i Kamerun, om 120 000 flasker Chivas sælges i landet hvert år.

På 60 Million Bottle Levels markedsført hvert år på verdensplan, ifølge Ken Lindsay, Brand Ambassador for Chivas Brothers Ltd siden 1995, "Kamerun er stadig et lille marked, men et ret meget smidigt marked".

Mener også at kende denne ekspert af whiskyerne af mærket Chivas, som netop har opholdt sig i landet «Kamerun er med Côte d'Ivoire og Ghana, en af ​​de bedste muligheder for at udvide salget af Chivas whisky-sortimentet i Central- og Vestafrika'.

Takket være denne mulighed, der tilbydes af Kamerun, har Chivas Brothers Ltd, en af ​​126 malt whisky destillerierne i Skotland, åbnet et repræsentativt kontor i landet lidt mere end 2 år, betroet Ken Lindsay.

Ifølge handelsministeriets statistikker har Cameroon i 3-årene fra 2015 til 2017 brugt en gennemsnitlig 30 milliarder FCFA hvert år for at importere spiritus og andre drikkevarer.

BRM

Læs også:

02-04-2019 - Cameroon rækker stadig 6è champagneforbrugende land i Afrika, for 2,7 milliarder FCFA i 2018

12-02-2019 - Mellem 2015 og 2017 har Kamerun hvert år brugt et gennemsnit på 30 milliarder FCfa for at importere drikkevarer og likører

LÆS MER HER