John Fru Ndi forbød adgang til Sonara


Modstanderen fordømmer en manøvre for at skjule sandheden om ilden, der hærgede det eneste raffinaderi i Kamerun.

Den nationale præsident for Socialdemokratiske Front (SDF) blev nægtet adgang til stedet for hændelsen af ​​National Society of Refining (Sonara). Det var torsdag 13 juni Limbe.Ni John Fru Ndi høre returneres til Sonora at se på første hånd de skader branden i juni 1er den eneste raffinaderi i Cameroun; og at støtte personalet.


Formanden blev stoppet af underpræfekten i Limbe II, der informerede ham om, at han havde fået instruktioner fra sine overordnede, at han ikke skulle lade ham besøge stedet. "Når du nægter at se visse du ved hvad der skete, "sagde modstanderen, hvilket tyder på, at regeringen skjuler sandheden om ilden.

Underpræfekten i distriktet Limbe II for hans del sagde, at undersøgelsesudvalget i ilden allerede er hårdt på arbejde, har adgangen til stedet været begrænset.Furieux, Ni John Fru Ndi Spurgte: "Er jeg en sikkerhedsrisiko for Kamerun? ". Dette især siden 24 h tidligere, gik de traditionelle ledere af sydvest til webstedet uden hindring.


Denne artikel opstod først på https://actucameroun.com/2019/06/14/john-fru-ndi-interdit-dacces-a-la-sonara/