Ivanka Trump vinder 4 Million Dollars fra Fars Hotel i Washington - People

fra Bill Allison | Bloomberg

Ivanka Trump fyrede 4 millioner dollars fra hendes investering i hendes fars Washington-hotel, ifølge en erklæring, der blev udgivet fredag ​​af Det Hvide Hus.

Hun tog også mindst en million dollars fra sin linje af designer tøj, smykker og andre varer, ned med mindst 5 millioner fra det foregående år. Trump, 37 år, annoncerede i juli, at det var ved at lukke sine modebutikker efter kontrovers over hans rolle i det hvide hus, og efter de store velrenommerede butikker havde forladt mærket.

Sammen Trump og hendes mand, Jared Kushner, tjene mellem 28,8 millioner Rapporten siger 135,1 millioner i uden indkomst, mens du arbejder som seniorrådgiver ubetalte til sin far, præsident Donald Trump, dækker deres aktiviteter til 2018.

Rapporterne angiver Ivanka Trumps aktiver og indtægtskilder, hendes mand og hendes pårørende. børn, skal stadig godkendes af Det Hvide Huss råds kontor. De vil også blive gennemgået af regeringen for etiske regeringschefer.

Administration embedsmænd skal indgive årlige finansielle oplysningsskemaer til deres agenturer for 15 maj. De kommunikerer deres indkomst og værdien af ​​deres aktiver inden for store grænser.

Kushner, 38, har afsløret mindst 27 millioner af dollars og op til 135 millioner dollars i gæld, det samme beløb han havde annonceret sidste år. Skemaet viser sine indkøb af PV Bungalow LLC, et boutique-hotel i Long Branch, New Jersey, for et beløb mellem 1 og 5 millioner, og køb af spiritus licens for ejendommen, som koster mindst 15 000 $ mere.

mere: Kushners 'Tony Beachfront Strip er berettiget til skattefordele for ugunstigt stillede områder

Kushner har også brugt mellem 1,5 og 3 millioner til boligbyggeri i Brooklyn. Formularen viser 132-transaktioner foretaget i 2018, selv om den faktiske samlede værdi er højere, fordi nogle poster grupperede flere ejerlejligheder, der blev foretaget i samme ejendom.

Denne artikel opstod først (på engelsk) den mercurynews.com