INFO LUKER. Alain Delon indlagt efter en ulempe

Bekymre sig om sundhedstilstanden hosAlain Delon. Tættere kan afsløre for dig, at skuespilleren i 83 år blev optaget på fredag ​​14 juni til hospitalet Neuilly-sur-Seine i Hauts-de-Seine efter en mistanke om slagtilfælde. Alain Delon har ifølge hans tilhørsforhold været hospitaliseret for hovedpine og er i øjeblikket under eksamen. Han skulle gå ud om aftenen.

Dette er ikke første gang, han er bekymret for sine fans om hans tilstand. For nylig afslørede han uden tabuer, Catherine Ceylac lider af en sygdom, der forårsager en "hukommelsestab". "Jeg har et problem med thyreoideitis. Med de effekter, vi forestiller os: Jeg bruger min tid på at søge efter mine ord. Det er forfærdeligtsagde han og tilføjede, at han allerede havde planlagt alt før hans død.

En død han refererede til under 72th Cannes Film Festival, da han modtog en Palme d'Or for hele sin karriere. "For mig mere end en karriereudgang tror jeg, det er en ende på livet. I aften er det lidt af en posthumous hyldest "han betroede til den største overraskelse af tilskuerne. Meget bevæget, hendes datter Anouchka havde haft svært ved at holde tårer tilbage. Det var kun et par timer senere, at hun reagerede på Instagram til denne mest poignante scene. "Ingen ord stærk nok til at sige, hvor stolt jeg er af dig ... ♥ ️ #love", hun gik i legenden om en kliché, som hun syntes med sin far.

Se dette indlæg på Instagram

After the red carpet #love @rmmstudios

Et indlæg deles af Anouchka Delon (@Anouchkadelon) er

Gå ikke glip af nogen artikel fra Closermag.fr ved at modtage en advarsel direkte via Messenger

Denne artikel opstod først på https://www.closermag.fr/people/info-closer-alain-delon-hospitalise-apres-un-malaise-982243