Indien: Tal Bengal i Bengal, siger Mamata som en del af hans "kamp mod udlændinge" | Indien News

Kanchrapara (Vestbengalen): Chefen minister for Bengalen, Mamata Banerjee, har skærpet sin holdning over for ikke-Bengalis fredag ​​om, at tale bengalsk var en forpligtelse for dem, der bor i staten.
"Vi er nødt til at fremme bengali," Mamata fortalte et Trinamool-rally i Kanchrapara, som har en stor befolkning af mennesker, der ikke taler bengali. "Når jeg går til Bihar, UP, Punjab, taler jeg deres sprog. Hvis du er i bengalsk, skal du tale bengalsk. Jeg vil ikke tolerere de kriminelle, der bliver i bengal og ride motorcykler, "sagde CM.
Mamata insisterer på bengalsk er en anden indsats for at besejre BJP, som hun anklaget for at skabe en religiøs spaltning ved at popularisere slogans som "Jai Shri Ram" i Bengal.
Hendes erklæring om bengalsk er i overensstemmelse med taktikken, hun har vedtaget siden afskyet af Iswarchandra Vidyasagar-brystet under BJP-leder Amit Shahs besøg i Calcutta før valget. Hun forsøgte at bygge retorikken "Bengali-ness" og "outsider" for at kontrollere BJP.
På torsdag sagde hun: "Jeg er juniorlæge, andolan korchsh, tara outsider (de unge læger, der demonstrerer er udlændinge)." Mamata's vægt på bengalsk er en forlængelse af denne historie.
Kanchrapara, beliggende i den industrielle bælte og jute mølle 24 North Parganas, er af særlig betydning for Trinamool, BJP havde formået at snuppe den afgørende sæde Barrackpore Lok Sabha, hvorunder byen falder. BJP formåede også at vinde by-rollen i Bhatpara-forsamlingssegmentet, som også er en del af Barrackpore-hovedkvarteret. Mens Trinamool kandidat blev BJP Arjun Singh besejrede veteranen TMC, Dinesh Trivedi, en "finish finish" til Barrack sønnen Pawan Kumar Singh besejrede en anden veteran fra partiet, Madan Mitra på Bhatpara.
Derudover er Kanchrapara hjemlandet for den tidligere Trinamool-anden, Mukul Roy, der flyttede til BJP i 2017. Hans søn, Subhrangshu, MP for Bijpur, også under myndighed af Barrackpore LS, var en af ​​de første til at deltage i BJP efter offentliggørelsen af ​​LS resultater.
CM spiller også med følelsen af ​​bengalerne og beskylder MP for Barrackpore (uden at nævne det) at favorisere det hindi-talende samfund, der hovedsagelig arbejder i jutefabrikkerne i regionen. "Biharis er blevet drevet ud af Maharashtra og Gujarat. Vi gjorde det ikke i Bengal. Men du kan ikke jage Biharis fra Bihar eller jordens sønner af Uttar Pradesh og Bengalis fra Vest Bengal. De, der bliver her, elsker Bengts jord og kultur, "sagde hun. Banerjee opfordrede derefter arrangørerne af hans parti til at rekruttere arbejdsløse fra fattige familier til festligt arbejde. "Involver dem i festarbejdet. Jeg vil have dem, der fører para addas (mohalla ledere). Jeg vil arrangere job til dem, "sagde hun.
Den særlige demografi i regionen, især den sproglige deling, var tydelig langs strækningen af ​​500-meter, der førte til mødelokalet, hvor der var en blanding af BJP-billboards med sloganerne "Jai Sri Ram" og premierministeren Narendra Modi og hamstring byder Banerjee og hans egne slogans "Jai Bangla" og "Jai Hind". Tegnene var på begge sider af vejen, ud over Mukul Roys bolig. Men i modsætning til et par uger siden, da Mamata mistede sin fatning til Bhatpara når en gruppe mænd råbte sloganet 'Jai Shri Ram', Banerjee har ikke stoppet hans konvoj at irettesætte tilhængere af BJP indsamlet for at rejse det op.

Denne artikel opstod først (på engelsk) den TIDENE AF INDIEN