Indien: Regeringen vil sandsynligvis indlede GST-svig under PMLA; diskutere med statsfinansministrene på GST-bestyrelsen | Indien News

NY DELHI: Regeringen kan bringe svigshandlinger relateret til vare- og serviceafgiften (GST) under den stramme lovgivning om bekæmpelse af hvidvaskning af penge ved at gøre det til en hovedforbrydelse straffes med fængsel og bøde.
Forslaget om at indføre GST-overtrædelser inden for rammerne af loven om forebyggelse af hvidvaskning af penge (PMLA) bør drøftes på det næste GST-bestyrelsesmøde, der er planlagt til juni 21, angivet kilder. Finansministeriet af Finansministeriet Tidligere i år modtog det et forslag fra Central Bureau of Economic Intelligence (CEIB), der foreslog at behandle sådanne overtrædelser som alvorlige økonomiske forbrydelser og placere dem under kontrol af PMLA.
Sidste år opdagede GST Intelligence Branch (GST Intelligence) fakturaer genereret uden faktisk levering af varer ved 24 000 crore rupees. Dets mandat er at undersøge kun svig i den centrale GST, sagde en højtstående skatteansatte. Det skønnes, at statsunddragelse er meget højere.
En analyse af den BICI blev afsløret, at der i det foregående år, indtil december 2018, skattelettelsen på input var blevet svigagtigt anvendes op til 4 000 crore ved at oprette falske fakturaer. "Dette er kun en lille del af skatteunddragelse og hvidvaskning af penge fra frontfirmaer," siger kilder.
Den bedrageriske påstand skattelettelse på input fra leverandører på grundlag af falske fakturaer for GST overtrådt artikel 16 af GST lov, som foreslås som en primær handling, så DE eller andre organisationen kan forbeholde sådanne enheder under PMLA og vedhæfte deres egenskaber og deres associerede virksomheder.
En separat notat udarbejdet af Intelligence Branch GST (IMB) for Revenue Service nylig rapporteret, at indtil april i år, havde det opdaget mere end 8 000 crore unddragelse knyttet til GST. Blandt andet har den zoner kontor i Pune IMB indgivet en retssag mod den indiske Oil Corporation, Mumbai, at have undgået den centrale punktafgift beløber sig til 4 000 rand for salg af olie blandet med ethanol.
DGGI sagsøgte også Haryana Vidyut Prasaran Nigam Ltd, Panchkula, for skatteunddragelse for Rs 760 crore og Hindustan Petroleum Corporation Ltd for centralt punktafgiftssvindel, blandt andre tilfælde. .
Den behandlende agenturet sagde i april det havde opdaget en total flugt på GST 8 095 crore, herunder flyvning til centrale Skattestyrelsen blev anslået til 4 946 crorer af rupier, et gebyr på 2 771 crore service og 378 crore i TPS.
Signifikant har CEIB også forbundet mange store bank svig, hvor tusindvis af millioner af kreditter gik galt med enheder, der beskæftiger sig med forfalskningsskattekreditter fra frontvirksomheder. Da disse shell selskaber kun er papirenheder uden erhvervsmæssig aktivitet eller aktiver, kæmper bankerne for at genvinde deres tab.

Denne artikel opstod først (på engelsk) den TIDENE AF INDIEN