Indien: Redningsfolk Find Taleoptager i Cockpit af AN-32 Aircraft Crashed | Indien News

ITANAGAR: Rescue Team henter cockpit voice recorder (CVR) og flight data recorder (FDR) fra russisk lavede AN-32 fly Indiske luftvåben på stedet for ulykken af ] Arunachal Pradesh Fredag ​​sagde en talsmand for IAF.
Shillongbaserede IAF-talsmand Ratnakar Singh sagde, at trods det milde vejr og hårdt terræn, reddede det indiske luftvåben (IAF), hæren og lokalbefolkningen forsøgte at genvinde luftkrigernes kroppe.
Det indiske luftvåben havde sagt torsdag, at 13-folkene ombord havde dræbt.
AN-32 fly af russisk oprindelse forlod Jorhat på [4juin1945] i Assam at komme til Menchuka, en avanceret landing nær grænsen til Kina, efter at have mistet kontakten omkring en halv time efter at have taget afsted.
Processen med at genvinde alle kroppe ombord på AN-32 er stadig i gang. Uklare vejrforhold og kontinuerlige brusere ud over det fjendtlige terræn fortsætter med at hindre indsatsen for at lokalisere kroppene, sagde IAF-talsmand.
Torsdag, tre andre lokale bjergbestigere sluttede sig til redningsmissionen, meddelte talsmand.
Siang District Vice-kommissær Rajeev Takuk sagde distriktsadministrationen havde givet al mulig assistance til IAF for at genvinde organerne fra ulykkesstedet.
Vejret og fjendtligt terræn udgjorde store udfordringer for redningsholdet, sagde DC og tilføjede, at ulykkesstedet var placeret i en stejl, utilgængelig kløft.
En helikopter af IAF observeret vraget tirsdag i 12 000 fod over havets overflade i nærheden af ​​landsbyen Gatte, på grænsen af ​​distrikterne Siang og Shi Yomi, efter otte dages udgravninger, der involverer en flåde fly og choppers samt land styrker.
Et team af redningsmænd fra 15 blev sendt onsdag for at søge efter overlevende på krasjstedet, og otte af dem ankom på scene torsdag morgen.
I mellemtiden er ministeren for Arunachal Pradesh Pema Khandu og guvernør Brig (pensioneret) BD Mishra udtrykte deres medfølelse med familien af ​​krigere soldater fra fly af IAF AN 32 uheldigt, at styrtede ned og styrtede den 3 juni Arunachal bjerget.

Denne artikel opstod først (på engelsk) den TIDENE AF INDIEN