Huawei: Annoncer for reservation på smartphone låseskærmen

Allerede i uro står Huawei over for en storm af klager fra sine brugere.

Allerede allestedsnærværende omkring os klare reklamer stadig at blande lidt mere i vores liv. Huawei smartphone brugere har kendt for et par dage.

Huawei er uskyldig

Desværre for Huawei, virksomheden er ikke i slutningen af ​​sine sætninger. Allerede i stor vanskelighed for at sikre fremtiden for sine smartphones (har allerede pause sin it-division), står det over for en oproer fra sine brugere, der har set reklamer for Booking.com online booking site i et par dage.

Som vist af brugeren ovenfor på Twitter, viser låseskærmen ikke længere et tapet valgt af smartphoneens ejer, men et tilfældigt idyllisk landskab ... med reservationslogoen. Alle smartphone-brugere er imidlertid ikke bekymrede, fordi to betingelser skal være opfyldt: at være i besiddelse af en mobil Huawei eller Ære selv, men også bruge "Unlocking magazine", proprietær mulighed, der automatisk ændrer tapetet af enheden.

Som svar på en artikel om emnet for DigiTimes, hævder virksomheden ikke at forårsage problemet, samtidig med at brugerne opfordres til at "kontrollere deres indstillinger eller følge vejledninger for at slippe af med reklamer på låseskærme". Ifølge firmaet vil reklamerne komme fra en tredjeparts ansøgning eller tjenesteydelse. En uhensigtsmæssig forklaring, hvis vi tager højde for den meget lave sandsynlighed for, at alle berørte brugere har samme konfiguration af applikationer på deres smartphone ...

Denne artikel opstod først på https://www.begeek.fr/huawei-des-publicites-pour-booking-sur-lecran-de-verrouillage-des-smartphones-319395