Border War: Los Angeles Embedsmænd Face Forstæder På grund af hjemløse "Dumping"

LOS ANGELES - Undergrunden på 405 Freeway på Boulevard de Venise er blevet en afgørende del af den voksende krise i hjemløshed i syd fra Californien .

Vejen er en grænse mellem verdenerne. Los Angeles ligger på den nordlige side af den berømte gade, med en fortovfyldt med solblegede telte, beskidte soveposer, cykler i forskellige forfaldne stater og endda nogle surfbrætter, der ejes af kælderbeboere. . Culver City er på sydsiden, en filmskabende knudepunkt og en stille forstæder-oase.

En morgen i den seneste uge var Culver City side synligt berøvet af tegn på hjemløshed, der spredte sig over gaden med undtagelse af et isoleret telt. .

Uforglemmelige campingpladser, der påvirker trafikken i Californiens område

Sådanne scener er tydelige i Los Angeles-området, hvor hjemløse lejre og teltbyer har invaderet Los Angeles mens på den anden side af grænsen, i forstæder som Culver City, Manhattan Beach og Rancho Palos Verdes, disse lejre er ikke fundet. Denne ulighed forvirrede medlemmer af Los Angeles City Council og førte til påstanden om, at LA's naboer ikke var tilfredse med at løbe væk fra deres ansvar for at løse hjemløshedskrisen i regionen, de pressede aktivt husly inden for LA grænser

"De frigives, og nogle gør ikke engang så meget," sagde Fox News-talsmand Branimir Kvartuc til LA Fox Buscaino. "Nogle tager de hjemløse ud af deres byer og flytter dem til LA bysiden"

Udsigt over den hjemløse lejr på Los Angeles side af Venedig Blvd. (Andrew O'Reilly / Fox News)

Disse takster følger en belastende rapport sendes til de lokale lovgivere, som afsløret i Los Angeles steget 16% af befolkningen hjemløs i forhold til sidste år - at nå mere end 36 000 mennesker, der bor i gaderne og slående Borgmesteren i Los Angeles, Eric Garcetti. og andre kommunale embedsmænd arbejder på at tilføje mere overkommelige boliger og sociale ydelser i alt, det største i Los Angeles, er antallet af hjemløse steget 12% i forhold til antallet af sidste år, bringer til næsten 59 000 mennesker.

"Vi kom her fra Santa Barbara fordi der var flere arbejdsmuligheder, og der synes at være mere støtte her," Lauri, en hjemmepleje, der for nylig tabte sit job, fortalte Fox News hendes hjem efter lukningen af ​​den virksomhed, som hun arbejdede for. Hun tilføjede, at hun og hendes partner, Cory, havde levet på gaden i kun en uge, men det vil være svært at komme tilbage på deres fødder.

"Det er svært at få en jobsamtale, når du bor. ud af teltet, "sagde Cory, der tidligere arbejdede som personlig træner. "Jeg har ingen steder at barbere, rense eller stryge mine tøj."

DR. Ifølge DREW er OPHOLDSUNDHEDEN EN TOTAL DISTRIBUTION: "Ingen by på jorden"

Nogle Los Angeles embedsmænd peger på forskellen i antallet af hjemløse, der bor i byen. af amtet som bevis for, at nabosteder presser de hjemløse ud af deres samfund og på tværs af byens grænser. Mens LA befolkning på omkring 4 millioner, udgør kun 38% af den samlede befolkning i amtet, de ca. 36 000 hjemløse, der bor i byen er 61% af den samlede befolkning i amtet Los Angeles.

"Alt i alt svarer tallene ikke," sagde Kvartuc.

Øvelsen af ​​at køre hjemløse fra nogle samfund til andre blev først afsløret i 2018, da Los Angeles County Sheriff's Department (LACSD) -administratorens video angiveligt tog en hjemløs person ud af samfundet. fra den fornemme forstad til Rancho Palos, en forstad til Los Angeles. Verdes og forlader det i San Pedro, et distrikt LA beliggende i distriktet Buscaino.

Mens LACSD ikke reagerede på Fox Newss anmodning om kommentarer, sagde Nicole Nishida, en talskvinde for afdelingen: fortalte Los Angeles Times sidste år, at den hjemløse ikke var blevet "kastet" til San Pedro, men de deputerede "udførte en handling af velvillig tjeneste" ved at tage manden til et busstoppested.

"Dette opkald er ikke en dumping sag," sagde Nishida. Kvartuc retorted at i videoen var der ingen busstoppe i syne.

Buscaino og de øvrige rådsmedlemmer køber ikke udsagn fra landets retshåndhævende myndigheder om, at praktiseringen af ​​"dumpning" hjemløse i Los Angeles ikke finder sted.

Et COMBAT-FÆLLESSKAB SOM KALIFORNIEN ER KOMBINERET AF EN HJEMMELIG HJEM, MENNESKELIG AFFALD OG NEEDLER

at flytte til Los Angeles for at gøre det, "sagde Los Angeles Councilman Mike Bonin, hvis distrikt støder op til Culver City, på Los Angeles Times .

I sidste uge anmodede Buscaino og Bonin byadvokat Mike Feuer om at gennemgå alle de retssager, der kunne træffes for at tvinge små byer til at stoppe praksis med at køre hjemløse ud af Los Angeles. .

Rådsmedlemmer hævder, at nogle nabosteder åbenlyst ikke overholder en afgørelse fra Court of Appeal of the Ninth Circuit sidste år, der sagsøgte hjemløse til at sove på offentligt land ikke havde adgang til et hus var i strid med forfatningens forbud. grusom og usædvanlig straf.

I Californien er debatten om ly og overkommelige boliger meget større, men Los Angeles-embedsmænd siger, at de kun vil have deres naboer til at adlyde loven og gøre deres del.

"Vi fremhæver 9 Circuit-beslutningen, fordi vi tvivler på, at nogen af ​​disse byer selv er opmærksomme på 9e-kredsløbets beslutning," sagde Kvartuc. "Medlemmet Buscaino rådgiver simpelthen andre byer om at gøre, hvad Los Angeles gør, fordi det er en af ​​de få byer i regionen, der tager skridt til at tage fat på hjemløshedskrisen."

Tjenestemænd i Culver City - hvis politistyrker gentagne gange er blevet anklaget for at bestille hjemløse uden for deres landes grænser - har nægtet inddragelse i praksis med "dumping" og sagde, at de ikke har udgivet nogen henvisning til at sove. på en offentlig ejendom i mindst 10 år.

"Vi har en stor hjemløs befolkning, men vi er meget opmærksomme og vi overholder loven," sagde John Nachbar, direktør for Culver City, Fox News. "Vi er en lille by, men vi har betydelige ressourcer dedikeret til offentlig sikkerhed."

KLIK HER for at få FOX NEWS APP

Spurgt om den synlige forskel Nachbar forklarede, at han ikke vidste, hvorfor den hjemløse lejr var i Los Angeles, men måske ville hjemløse "vælge at undgå, hvor der er mindre opmærksomhed".

Los Angeles tilføjede han: "Jeg er ikke opmærksom på nogen form for situation af denne type. Det gør vi ikke. "

FIL - I dette 30 May 2019-billede tæller beskyttende hjemløse en gade i downtown Los Angeles. Antallet af hjemløse, der er opregnet i Los Angeles County, har hoppet med 12% i det forløbne år for at nå 58 936. Los Angeles Homeless Services Authority fremlagde resultaterne fra januar-året til bestyrelsen tirsdag juni 4. (AP Photo / Richard Vogel, File)

FIL - I denne 30 May 2019, telt beskytter en linje reserveret til hjemløse gade downtown Los Angeles. Antallet af hjemløse, der er opregnet i Los Angeles County, har hoppet med 12% i det forløbne år for at nå 58 936. Los Angeles Homeless Services Authority fremlagde resultaterne fra januar-året til bestyrelsen tirsdag juni 4. (AP Photo / Richard Vogel, File)

Nachbars krav strider mod, hvad nogle mennesker, der bor i den hjemløse lejr langs 405 Underpass siger, sker.

"Jeg kom til denne side, fordi jeg ikke ønsker at blive chikaneret af politiet i Culver City," Tzarina, en bruger af heroin komme sig, der bor kælder side i Los Angeles for omkring tre måneder, fortalte Fox News. "Los Angeles er mere åben, mere forståelse for vores situation her."

Hun tilføjede, "Culver City er som at være i forstæderne. De ønsker ikke at se dig der. "

Denne artikel opstod først på https://www.foxnews.com/politics/border-war-la-officials-burbs-homeless