Google stopper snart med at synkronisere fotos i drev

Google Drev og Google Fotos synkroniserer ikke længere automatisk dine øjebliksbilleder, der begynder i juli. Dette er for at forenkle brugeroplevelsen, ifølge Google.

Fra juli 2019 vil det ikke længere være muligt at synkronisere dine fotos mellem Google Drev og Google Fotos. Hvis vi tror googleDenne forbindelse var forvirrende for mange brugere. Når du har foretaget denne ændring, vises billeder i Google Fotos ikke længere automatisk i Google Drev og omvendt.

Google fjerner automatisk synkronisering mellem drev og fotos

Det siger sig selv, at billeder og videoer, der allerede er synkroniseret mellem Google Drev og Fotos før denne ændring, forbliver tilgængelige i begge tjenester. En anden konsekvens, at sletningen af ​​en fil på drev ikke længere fører til sletningen på fotos og omvendt. For at fortsætte med at synkronisere dens filer skal den udføres manuelt. For at gøre dette har Google en ny mulighed "Upload fra drev" i Google Fotos.

Effektiv ændring fra juli 2019

Google advarer også om, at billeder i originalkvalitet, der vises i både Drev og Fotos, tæller til to ved beregning af det plads, der er optaget på dit cloud-lager. Station derfor, især hvis du bruger den gratis formel med 15 GB total plads.

Bemærk, at sikkerhedskopierings- og synkroniseringsprogrammet på Windows og Mac, men de elementer, der downloades i originalkvalitet til begge tjenester, tæller kun en gang i din kvote.

Denne artikel opstod først på https://www.begeek.fr/google-cessera-bientot-la-synchronisation-de-photos-dans-drive-319317