Fodbold OL - OL: Lyon formaliserer partnerskab med "Pele Academia" - Olympique Lyonnais - FOOT 01

OL Foto

Efter Kina, Sydkorea, Senegal, Vietnam eller Libanon, vil Olympique Lyonnais nu have et fodboldakademi i Brasilien. Faktisk, denne fredag ​​aften har Rhone klubben formaliseret partnerskabet med "Pele Academia". Til stede i Rio de Janeiro har Jean-Michel Aulas derfor engageret sig med akademiet sponsoreret af legenden om brasiliansk fodbold.

"Pelé Academia ønskede at etablere et partnerskab med OL for at nyde godt af sin erfaring og ekspertise inden for uddannelse, der anerkendes internationalt. Det vil hvert år omfatte tre 30 ungdomsfremmende kampagner (U15, U17 og U20), som følger en uddannelse på højt niveau på sportniveau, men også uddannelsesmodel for det dobbelte projekt, der er udviklet af OL Academy »forklarer i en erklæring, klubben des Gones, som fortsætter sin internationale udvikling i et land, der er kært for ham. Siden de nye chefer i OL, nemlig Juninho (sportsdirektør) og Sylvinho (træner), kommer fra Brasilien.

Denne artikel opstod først på FOOT 01