OL - OL: Ferland Mendy for 48 ME? Madrid er ikke blevet rullet - Olympique Lyonnais - FOOT 01

Med salget af Ferland Mendy til Real Madrid har Olympique Lyonnais lanceret sin sommer-mercato perfekt.

Ikke nødvendigvis fra et sportsligt synspunkt, idet man vidste, at klubben Rhône stadig taber en af ​​sine indehavere. Men fra et finansielt synspunkt har OL klart gjort en god drift. Siden to år efter ansættelsen af ​​den franske internationale i Le Havre til 5 millioner euro solgte Lyon det til Real for 48 ME uden bonus. En betydelig merværdi, der overraskede nogle tilhængere af 1 League. Bortset fra Dave Appadoo er prisen på Mendys overførsel ret logisk, da det nuværende marked er vanvittigt, især med de store klubber.

"Venstrebacken er meget populær nu, hvilket forklarer antallet af 48 ME til Ferland Mendy hos Real Madrid. Priserne har eksploderet så meget, at det er svært at vide hvem der gør det rigtige, hvis det var værd at bruge så meget ... Hvis Real Madrid lægger pengene på bordet, er det nok den aktuelle pris. markedet. Men glem ikke at dette er en meget courted post., forklaret, på journalisten La Chaîne L'Equipe, som ikke glemmer, at Manchester City havde betalt 57 ME for at rekruttere Benjamin Mendy i 2017.

Denne artikel opstod først på FOOT 01