EXCLUDED CLOSER. Renée Zellweger og kosmetisk kirurgi: "Rygerne m

Renée Zellweger reagerer på angreb på kosmetisk kirurgi. Skuespilleren, der lige har fejret hendes 50 år betroede bladets sider Tætteresom rapporteret TV-stjernepå kritikerne om hans udseende. I årenes løb fremgik hans ansigts træk mere og mere trukket. Renee Zellweger, uigenkendelig? Stjernen forsikre ham, det påvirker ham ikke. "Jeg gør det absolut ikke ikke blevet påvirket af disse bemærkninger, hun fortalte medierne. Jeg indrømmer imidlertid, at jeg fandt denne periode ekstremt voldelig mod mig, men det tror jeg på det gjorde mig endnu stærkere. Faktisk er det ret mærkeligt, men disse bemærkninger tillod mig at føler mig bedre om mig selvved at lære mere om, hvem jeg var som kvinde og ganske enkelt som en person. "

Efter at have længe været beskyttet fra spotlighten, havde hun skuespillerinde i oktober 2014 helt uigenkendelig, hvem der kendte æren med sin rolle til succes i Bridget Jones. Hvad skal du fodre de vildeste rygter men også bekymre hendes fans, der ikke genkender hende længere. Meget ofte offer for virulent kritik over hans fysik, skuespillerinde forsvarede sig om det i august i kolonnerne af Hollywood Reporter. "Synes folk, at jeg er anderledes? Jo bedre. Jeg er! Jeg lever anderledes, jeg er gladere, mere opfyldt, og jeg er glad for at folk ser det "hun havde forklaret. Kritikerne, Renée Zellweger ligeglad!

Find hele dette interview i Closer of Friday 14 juni

Artikel redigeret af Mélanie Faure

Gå ikke glip af nogen artikel fra Closermag.fr ved at modtage en advarsel direkte via Messenger

Denne artikel opstod først på https://www.closermag.fr/people/exclu-closer-renee-zellweger-et-la-chirurgie-esthetique-les-rumeurs-m-ont-rendue-982264